Search

Participa al simulacre d’evacuació de la nova estació de La Sagrera TAV

nov. 16 2020

nov.

16

2020

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Atenció socis i sòcies de la PTP!” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1″ line_color=”#81d742″][/ultimate_heading][vc_column_text css=”.vc_custom_1605528594198{padding-top: 32px !important;}”]El proper dimarts 8 de desembre de 2020 (festivitat de la Immaculada), tens una oportunitat única: ser una de les primeres persones en utilitzar l’estació en construcció de La Sagrera TAV. Aquesta futura estació intermodal, planificada des de fa molts anys i iniciada al 2009, servirà d’enllaç de les línies R1, R2, serveis regionals, serveis d’alta velocitat, línies 4, 9 i 10 del Metro de TMB i estació d’autobusos. En un futur l’estació acollirà una tercera línia de Rodalies, d’acord amb el Pla de Rodalies. Actualment és una zona d’obres amb traçats provisionals per a les línies R1, R2 i R11 i línia d’alta velocitat, però el proper 8 de desembre l’estació estrena les seves primeres vies definitives, corresponents al pas de la línia R1 (l’Hospitalet de Llobregat – Mataró – Malgrat de Mar / Maçanet Massanes). En una propera fase s’hi ubicarà el pas definitiu dels trens de la línia R2 i R11; i a la fase final els trens d’alta velocitat.

Participació a simulacre. L’oportunitat de trepitjar l’estació serà possible gràcies a un simulacre d’evacuació que organitzen Adif i Renfe, de manera prèvia a l’estrena de les noves vies de la línia R1. Per participar al simulacre cal estar a l’estació de Clot-Aragó a les 7:30h del matí. Allà el personal de Renfe i Adif donaran instruccions per fer el simulacre. Un tren especial ens conduirà des de l’estació de Clot-Aragó fins l’entrada de la nova estació de Sagrera, on el tren simularà una parada no prevista. El simulacre consistirà en utilitzar les sortides d’emergència ubicades a l’entorn de la futura estació i del túnel d’accés. Després de sortir del túnel per les sortides d’emergència, les persones participants tornaran a les andanes de la nova estació de Sagrera per ser recollides pel tren especial i tornar-les a l’estació de Clot-Aragó. Es calcula que les proves duraran 2 hores aproximadament.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1605528243519{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: rgba(129,215,66,0.15) !important;*background-color: rgb(129,215,66) !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Consells i requeriments per participar a la prova” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1″ line_color=”#81d742″][/ultimate_heading][vc_column_text css=”.vc_custom_1605528726793{padding-top: 32px !important;}”]

  • La prova està restringida a socis i sòcies al corrent de pagament de les quotes de la PTP i personal relacionat amb l’operació ferroviària.
  • Cal inscripció prèvia al formulari (click aquí), donant nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i DNI.
  • Es prega màxima puntualitat. El punt de trobada serà el vestíbul de l’estació de Rodalies de Clot-Aragó, a les 7:30h del matí.
  • Us recordem que es pot accedir en transport públic a través de les línies 1 i 2 del Metro de TMB i la línia R2 i R11 de Rodalies de Catalunya. La línia R1 no arribarà al Clot-Aragó i quedarà limitada entre Badalona i Malgrat de Mar / Maçanet Massanes des del 5 fins al  8 de desembre al migdia precisament per posar en marxa la nova infraestructura al pas per Sagrera.
  • La realització de la prova està supeditada en tot moment a les instruccions de Renfe operadora i l’administrador d’infraestructures Adif, raó per la qual es prega la màxima atenció a les instruccions que es donin.
  • La realització de la prova també està supeditada a les restriccions que les autoritats sanitàries puguin establir en relació amb el COVID-19.
  • Les persones assistents hauran de ser portadores de mascareta reglamentària cobrint nas i boca correctament.
  • Es recomana les persones amb problemes de salut, recentment intervingudes quirúrgicament, malaltes cardiovasculars, problemes osteomusculars, amb problemes de vista i/o oïda o dones embarassades, de no participar al simulacre.
  • S’aconsella portar roba còmoda, sabates adequades i quelcom d’abric.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Formulari” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLScN1EZ3KlDqgq9L61YXqVgsnewM82X2V1A-j8p0IN3iWGCnKg%2Fviewform|||”][vc_column_text]3 de desembre últim dia![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...