La solució permetrà la incorporació al consens de les forces polítiques municipals encara reticents.

Finalment es resoldrà de manera efectiva el transport públic de l’Upper Diagonal.

Així mateix, la PTP proposa la prolongació de la projectada llançadora de l’Aeroport fins a Salou i Cambrils.

La PTP ha llançat avui, 28 de desembre, la seva proposta de traçat aeri per a l’enllaç dels tramvies per la Diagonal. L’entitat planteja aquesta opció amb l’objectiu d’incorporar al consens les forces polítiques que creuen que el tramvia en superfície suposa una muralla per a la ciutat, així com per estar a l’alçada de les necessitat de transport públic del sector de la ciutat conegut com Upper Diagonal.

En un altre ordre de coses, les seccions locals de Salou i Cambrils de la PTP han presentat també avui la proposta d’ampliació del recorregut de la projectada llançadora a l’aeroport per tal de que arribi fins a Salou i Cambrils. El portaveu local de la PTP ha declarat que “com que això del TramCamp va per llarg, i veiem que la il·lusió del DTiS és la llançadora a l’aeroport, doncs que la facin però que l’allarguin fins aquí baix. Nosaltres tenim les vies posades i volem tornar a tenir servei, a veure si així ho aconseguim”.

La PTP aprofita aquest darrer comunicat de l’any per desitjar als socis, simpatitzants i amics un 2021 molt feliç i si no pot ser, almenys una mica més normalet que l’any actual. Confiem que l’any nou ens porti molts avanços en el transport públic i la mobilitat sostenible.

I sobretot, no oblideu riure durant el dia d’avui, que prou falta ens fa!

 

Barcelona, 28 de desembre de 2020