Divendres 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2017
Viatge a Lyon, França

Aquest any tornem a visitar una ciutat estrangera per conèixer altres models de transport públic i formes de planificar-lo. Lyon és la 2a aglomeració urbana de França i és famosa per la important transformació de la seva mobilitat de les darreres dècades. La xarxa està composada per metros automàtics, metro cremallera, funiculars, tramvies, tramvies semidirectes, autobusos en plataforma reservada, troleibusos, autobusos convencionals i, més recentment, mini busos elèctrics autònoms (sense conductor). La mobilitat ciclista també serà objecte de la visita, a través del sistema de bici pública i visita a un espectacular túnel de bicicletes. Estem preparant un programa molt complet

Per assistir al viatge només cal omplir i enviar el formulari d’inscripció situat al peu d’aquesta pàgina i fer una transferència bancària amb l’import de la inscripció al compte corrent de la PTP, ES05-2100-0468-0002-0035-0569, tot indicant el concepte “VIATGE” i “NOM DE LA PERSONA”.  Posteriorment, l’organització contactarà amb vosaltres per correu electrònic per verificar les inscripcions.

1.    Tots els preus inclouen inscripció a les activitats i el guiatge per la ciutat, allotjament per a dues nits amb esmorzar inclòs, taxa turística i transport públic urbà il·limitat durant tres dies.

2.    Els socis i sòcies poden portar una persona acompanyant a preu de soci/sòcia.

3.    L’hotel i l’alberg són cèntrics, estan situats al barri de la Guillotière, a tocar del Roine.

4.    No inclou dinars i sopars, però es proposaran indrets per fer aquests àpats de forma col·lectiva.

5.    Els preus que inclouen AVE són per a la sortida de BCN Sants el dia 30 de juny a les 7:20 i tornada de Lyon el 2 de juliol a les 14:23. Les persones que vulguin accedir a Lyon per vies alternatives o horaris alternatius han de seleccionar la inscripció sense tren.  Existeix la possibilitat de sortir de Sants el divendres 30 de juny a les 16:45 i fent canvi a Montpeller, per arribar a Lyon a les 21:50.

 

  FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

  Soci/sòcia PTP.

  No soci/no sòcia PTP

  Vinc sol/a.

  Vinc acompanyat/ada

  AVE i Hotel amb llit individual

  AVE i hotel amb llit doble

  AVE i alberg

  Només Hotel amb llit individual

  Només Hotel amb llit doble

  Només alberg