Search

Dimarts 31 de juliol, xerrada informativa a Salou, boicotejada per l’Ajuntament

jul. 27 2018

jul.

27

2018

Descarregar cartell de la convocatòria

Lamentem informar que no podrem garantir oferir sota cobert la xerrada prevista contra el desmantellament integral de la línia Port Aventura – Salou – Cambrils, perquè l’ajuntament de Salou ens ha notificat avui mateix que no ens autoritzarà a usar la Sala Europa, tot i tenir-la reservada (consulta aquí el document de registre).  Denunciem l’ús partidista d’un equipament públic i lamentem l’actitud de l’ajuntament de Salou en tot l’afer ferroviari. Les entitats convocants demanem disculpes per les molèsties que poguem causar a les persones assistents.

Intentarem explicar al carrer les afectacions que un desmantellament integral causaran sobre la mobilitat ciutadana, i com es dificultarà fer possible l’anhelat tramvia. També el Síndic de Greuges de Catalunya ha qüestionat recentment el desmantellament integral.

Recordatori de l’esdeveniment

Dimarts, 31 de juliol de 2018, de 18:00h a 20:00h, al Centre de Convencions i Congressos de Salou (C. Advocat Gallego 2, Salou), les entitats en defensa del ferrocarril al Camp de Tarragona organitzem una xerrada informativa oberta a tots els públics sobre l’amenaça de desmantellament de la línia Port Aventura – Salou – Cambrils.

Els ajuntaments de Salou i de Cambrils pressionen el Ministeri de Foment per desmantellar el servei de Rodalies entre Port Aventura i els centres de Salou i de Cambrils un cop entri en funcionament la variant ferroviària exterior, prevista per enguany.  És un fet inèdit en democràcia. No acceptem un desmantellament integral, que ens deixarà sense servei durant anys, o pot ser per sempre. Caminar fins l’estació de Port Aventura o haver d’anar en bus o en cotxe no són solucions. Tramvia SÍ, desmantellament integral NO!

Reenvia aquest missatge a totes les possibles persones afectades del Camp de Tarragona que coneguis! Supressió del transport de tothom? No en el nostre nom! Si vols, pots utilitzar aquesta convocatòria de Facebook o aquest cartell per ajudar-nos amb la difusió.

Consulta què hem fet des de la PTP a www.transportpublic.org/campdetarragona i des de la PDF a pdfcamp.org.

Organitzadors: Plataforma en Defensa del FC al Camp de Tarragona, Associació per a la Promoció del Transport Públic, Ecologistes en Acció de Catalunya, Confederació d’AAAVV de Catalunya (CONFAVC), CGT i CCOO.

També et pot interessar...