20040406-tarragona

Els dies 2, 3 i 4 d’abril es va celebrar la XII Mostra del Medi Ambient i de la Cooperació que organitza Mediterrània, Centre d’Iniciatives Ecològiques, a la Rambla Nova de Tarragona. Mediterrània és un grup ecologista amb inquietuds mediambientals i amb la necessitat de donar a conèixer i difondre temàtiques relacionades amb el medi ambient i la cooperació a tots els sectors de la societat. Aquesta trobada és un certamen que engloba principalment tres àmbits d’actuació: l’àrea científica, la mostra com a fira d’expositors i les activitats lúdico-divulgatives.

Pel que fa la fira d’expositors, s’hi van mostrar aspectes molt diversos d’entitats, empreses i institucions que treballen a favor del desenvolupament sostenible. La fira va comptar amb uns setanta expositors, d’àmbits i sectors ben diferents com ara publicacions, menjars elaborats artesanament, productes reciclats, energia alternativa, centres d’educació ambiental, entitats ecologistes o institucions que duen a terme iniciatives en defensa de l’entorn, entitats de cooperació internacional, cooperatives agrícoles, etc.

La PTP del Camp de Tarragona va ser-hi present durant els tres dies dedicant-se a difondre els objectius de la PTP tant a àmbit nacional com d’aquesta secció territorial. El nombre de visitants i interessats fou força elevat i la majoria de gent s’interessava sobretot pel darrer número de la revista sobre el Trambaix i especialment el dissabte, coincidint amb el dia de la seva inauguració.

20040406-tarragona

Esperem que a través d’aquesta incitava s’hagi contribuït a incrementar el nombre de persones interessades en la nostra associació, però també esperem haver despertat l’interès en la necessitat de millorar la mobilitat a les nostres comarques i de planificar-la segons criteris de sostenibilitat.

Núria Pérez Sans. PTP Camp de Tarragona
Reus, 6 d’abril de 2004