El dissabte 9 de març a les 12 hores van realitzar-se simultàniament a diverses poblacions del sud de Catalunya i del País Valencià unes protestes per l’abandonament del ferrocarril convencional i el mal servei de rodalies i regionals sota el lema “Xiulem pel Tren”.

L’associació per a la Promoció del Transport Públic, la Plataforma en Defensa del Ferrocarril al Camp de Tarragona i la Plataforma Trens Dignes es varen sumar a aquesta convocatòria a l’estació de Salou (estació de tren) i a Tortosa (Pont Roig).

A les demandes comunes de millora del servei ferroviari, a Salou s’hi afegia la denúncia per la prevista desaparició del servei ferroviari entre Port Aventura-Cambrils i la reivindicació del manteniment del servei de proximitat en aquest tram, així com l’exigència d’una ràpida reconversió a tren-tramvia sense interrupció en la prestació del servei. A l’acció de Salou també es va repartir informació als usuaris sobre el desmantellament ferroviari previst.

Imprimeix-te o difon el vull volant amb la informació que repartirem a les persones usuàries del tren! Informació en català, espanyol i anglès.

PDF (DIN-A5)

JPG (DIN-A5)

Recorda que pots utilitzar les etiquetes #SalvemLiniaSalouCambrils i #XiulemPelTren a les xarxes socials.

Imprimeix-te o difon el cartell de convocatòria de Salou!

JPG(DIN-A3)

Recorda que pots utilitzar les etiquetes #SalvemLiniaSalouCambrils i #XiulemPelTren a les xarxes socials.