Search

La PTP llença un concurs de fotografia en el marc dels actes de celebració del seu 30è aniversari

set. 15 2023

set.

15

2023

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Aquesta tardor continuem amb les activitats de celebració dels 30 anys de la PTP. 

Fem un concurs de fotografia sobre mobilitat sostenible, justa i saludable. 

Entre d’altres, et pots emportar una bicicleta elèctrica o una càmera de fotos instantània![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Llegeix les bases del concurs!” color=”green” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F10%2FBases-concurs-fotos-30-anys.pdf”][vc_btn title=”Formulari d’enviament de fotografies” color=”danger” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fconcursfotografia%2F”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, així com també, adreçades al conjunt de la ciutadania. Aquestes activitats volen per una banda, augmentar la implicació de les persones associades i, d’altra banda, donar a conèixer l’entitat a la societat. Es vol aprofitar la celebració com un espai per a transmetre els valors de la PTP, en relació a una mobilitat sostenible, justa i saludable. 

Després del tret de sortida d’aquests actes el passat 30 de juny al Bicihub i a la Superilla del Poblenou, la PTP llança aquesta tardor el “Concurs de fotografia dels 30 anys de la PTP”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Dues categories de premi” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

 • Fotografia artística: fotografia de qualsevol mode de transport o espai de mobilitat realitzada de manera inèdita per l’autor en qualsevol part del món. Caldrà que la fotografia, la composició i l’enfocament tinguin un valor artístic.
 • Fotografia denuncia: fotografia que visibilitzi una imatge de sistema de mobilitat a Catalunya que evidenciï deficiències del servei, externalitats o desigualtats que puguin servir a l’entitat per a reivindicar necessitats de millora.  

Totes les fotografies que compleixen els criteris de temàtica seran valorades per un jurat que en farà la pre-selecció de 5 fotografies finalistes per a cada categoria. Les fotografies finalistes es publicaran al canal d’Instagram de la PTP i en la pàgina www.transportpublic.org/concursfotografia durant el mes de novembre. Les persones amb un perfil d’Instragram podran votar les seves fotografies preferides, resultant guanyadora la que assoleixi més “M’agrades” en la seva categoria.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Quins premis et pots endur?” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

 • Categoria de fotografia artística, les persones participants opten a:
  • Primer guanyador/a: Una bicicleta elèctrica freeel Z03, cortesia de Bicibox.
  • Segon guanyador/a: Un abonament gratuït d’un any al servei AMBICI de l’AMB.
  • Tercer guanyador/a: Una T-usual d’1 zona.

A més, totes les persones premiades gaudiaran d’un any de soci o de sòcia de la PTP sense cost (en el cas que no siguin socis/es).

 • Categoria de fotografia denuncia, les persones participants opten a:
  • Primer guanyador/a: Una càmera instantània KODAK SMILE.
  • Segon guanyador/a: Un abonament gratuït d’un any al servei AMBICI de l’AMB.
  • Tercer guanyador/a: Una T-usual 1 zona.

A més, totes les persones premiades gaudiaran d’un any de soci o de sòcia de la PTP sense cost (en el cas que no siguin socis/es).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Com participar-hi?” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]En aquest enllaç trobaràs les bases del concurs amb tots els detalls.

Aquí podràs formalitzar la teva participació.

Si tens qualsevol consulta et pots adreçar a l’oficina tècnica de la PTP ([email protected])[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...