Search

A la PTP ens veuen així

des. 18 2023

des.

18

2023

Marta Vancells
Directora de l’Àrea de Comunicació de l’ATM

Moltes felicitats en el vostre 30è aniversari, PTP! La vostra dedicació a la millora del transport públic és un exemple a seguir. Sou un element clau en el propòsit comú d’una mobilitat més equitativa i sostenible per a tothom. Per molts anys!

Junta de l’EPF

L’European Passengers’ Federation ha estat promocionant la mobilitat sostenible i un millor transport públic durant 20 anys. Volem agrair a la nostra organització membre, PTP, per les seves valuoses contribucions i especialment per acollir la conferència de l’EPF a Barcelona el passat juny! Felicitats, PTP, pel vostre aniversari!

Àlex Gilabert Vázquez
Director Grup TEISA

Enhorabona!! Des de la iniciativa i l’interès altruista dels seus associats, heu aconseguit en 30 anys d’història participar en tots els debats sobre transport públic, proposar iniciatives per millorar la mobilitat al nostre país, i ser una referència en el sector impulsant tant la infraestructura com el servei. Per molts anys més!

Mayte Castillo
Directora de Rodalies de Catalunya

Enhorabona pel 30è aniversari de la vostra entitat i per l’aposta ferma i exitosa que feu pel transport públic. El futur passa per continuar fomentant el transport més sostenible, el que mou cada dia centenars de milers de persones i que, plegats, ens duu a la intermodalitat, un dels objectius que compartim tots els actors implicats en la mobilitat del país. Per molts anys més.

Mireia Ruiz
Directora de FECAV

30 anys de trajectòria que consoliden la PTP com una de les entitats més reivindicatives per un sistema de transport públic inclusiu, en què la societat tingui garantit el dret fonamental de la Mobilitat i els agents implicats puguin desenvolupar la seva activitat d’una manera sostenible. Per aquest motiu, des de FECAV ens agrada vincular-nos amb entitats que treballen des del compromís, la responsabilitat i el respecte, valors compartits amb la PTP. Moltes felicitats i per 30 anys més col·laborant plegats!

Joan Soler
Conseller Delegat de Soler i Sauret, S.A.

Vaig arribar a la junta de la PTP al voltant de l’any 1995, crec que de la mà de l’Ole Thorson. Volien comptar amb la presència dels operadors de transport regular i l’Ole, amb el que tenia cert contacte professional, m’ho va proposar.

Ens reuníem a les oficines de SET/INTRA a Rambla de Catalunya, a les tardes, quan tothom podia fer un forat a l’agenda i dedicar-hi una estona. Era una taula amb molt bona dinàmica, amb gent amb ganes de fer coses i coneixedors del que parlaven. Per una banda es debatia sobre qüestions qui fins el moment havien tingut poc protagonisme dins la mobilitat com la seguretat i l’accessibilitat i per l’altre, parlàvem de la qualitat del transport col·lectiu.

La gent de la junta eren gairebé tots usuaris intensius de transport públic o bicicleta, eren persones que coneixien amb molt detall bona part dels serveis, que els estudiaven, els indagaven, els anaven a provar, els comparaven i de manera molt creativa i també critica, anaven elaborant i discutint propostes per millorar-los. Era ofici o afició, fins i tot passió.

Va ser una experiència molt interessant i profitosa. El nostre sector es trobava en aquell moment en una crisi molt important que venia de feia anys, amb envelliment de les flotes, poca oferta de servei i davallada de viatgers. No érem competitius ni teníem els recursos ni instruments per fer un salt endavant. Allà ens van acollir, ens van escoltar, ens van ajudar i van contribuir d’alguna manera a la consecució dels canvis que l’any 2001, amb la integració tarifària i les mesures que la van acompanyar, que ens van permetre fer un salt endavant i recuperar el terreny que havíem perdut davant els serveis metropolitans.

Gràcies a tots ells i als que han recollit el relleu. Sou necessaris i feu una gran tasca amb aquesta mirada qualitativa de la mobilitat. Felicitats per aquests 30 anys i la feina feta.

Pere Macias i Arau
Coordinador del Pla de Rodalies

D’ençà del 1993 han passat moltes coses en el transport públic. Potser la més rellevant és que ara parlem més de mobilitat que no pas de transport. La PTP ha estat una eina cabdal per conduir aquest canvi conceptual.

Els documents de la PTP gaudeixen d’una innegable rigorositat, servint com a guia per les administracions; i les campanyes sempre han assolit l’objectiu de comunicar les propostes que s’hi formulaven, conscienciant a la gent i exigint a les autoritats.

La connexió tramviària per la Diagonal, més i millors serveis ferroviaris arreu del país, la campanya per recuperar les línies tancades, són lluites escaients en temps d’emergència climàtica i d’exigència de transició ecològica. Al darrere de tot bon projecte hi ha dones i homes que hi han esmerçat temps, dedicació i passió.

Tots som conscients de la tasca que s’hi ha fet des d’aquells primers anys noranta quan els Jocs Olímpics no ens varen portar ni un metro de metro, ni un quilòmetre de ferrocarril. Queda molta feinada: massa alcaldes encara bloquegen la construcció de línies de tramvia, volen aixecar les vies de tren i els fa mandra implantar carrils bici o treure les motos de les voreres. La PTP continua essent necessària!

Xavier Flores
Secretari General d’Infraestructures

30 anys!! Les administracions necessitem escoltar les diverses veus de la nostra societat, i al llarg de la meva trajectòria professional, que gairebé coincideix amb aquests 30 anys; m’he trobat una PTP amb la que ha valgut la pena dialogar sempre des d’una voluntat de sumar i aportar.

Per molts anys, i sobretot per molt transport públic!!!

Isabell Büschel, PhD
Spain Director T&E

¡Felicidades por 30 años exitosos promoviendo el transporte público! Sois dinámicos, innovadores y persistentes, requisitos indispensables para lograr mejorar la protección del clima, del medio ambiente y la cohesión social ¡Vuestra labor es esencial para lograr esa economía descarbonizada en 2050!

Pere Calvet Tordera
Degà del Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya

En nom del col·lectiu d’enginyers i enginyeres de Camins, Canals i Ports vull felicitar-vos per aquests 30 anys de compromís en la defensa d’un transport públic eficient, equitatiu i sostenible. La vostra tasca de divulgació dels beneficis i avantatges de la mobilitat sostenible ha contribuït a generar interès i coneixement col·lectiu a tota la societat catalana.

Mònica Enrich
Directora del BACC

Moltes felicitats!! Des del BACC desitgem seguir col·laborant plegats uns altres 30 anys més.

Xavier Andreo González
Gerent TUS

En nom de la TUS us donem l’enhorabona a tot l’equip de Promoció del Transport Públic per 30 anys de compromís incansable amb la mobilitat eficient, la sostenibilitat i la cohesió social de tot el país. No defalliu en la lluita cap a un futur més just i verd. Gràcies per la vostra gran feina!

Adrina Bachiller i Saña
Cap del Gabinet Tècnic d’FGC

Les meves felicitacions a la PTP per la tasca realitzada aquests 30 anys. Molt ha canviat tant en la percepció com en la realitat de la mobilitat en el transcurs d’aquests anys, però molt més queda encara per fer.

Us desitjo molts èxits en el futur, ja que l’èxit de la PTP serà decisiu en l’assoliment d’una mobilitat sostenible, imprescindible per una societat més justa i equitativa.

Segur que ens trobarem treballant plegats en aquest camí. Felicitats.

Pilar Garcia Fuertes
Directora Museu del Ferrocarril de Catalunya

És un goig per a mi transmetre l’estima i reconeixement a la trajectòria i l’estimulant tasca del foment i defensa del transport públic que feu des de la PTP.

Amb les nostres actuacions participem del propòsit col·lectiu de construir un planeta més habitable; i les persones de la PTP fa tres dècades que ho demostren.

Des d’aquest 2023, coincidint amb el 175è aniversari del ferrocarril, el museu compta amb la presència de la PTP i la seva campanya “El transport públic ens dona més”.

El compromís de la PTP destaca com a model de cooperació pel bé comú en la millora de la qualitat de vida ciutadana. La feina de sensibilització ha contribuït a impulsar polítiques sostenibles i el desenvolupament d’infraestructures de transport públic per a les necessitats actuals i futures.

Com a portaveu dels habitants i convidats de “La Casa dels Trens”, m’uneixo a la celebració, tot agraint a la PTP la seva aportació a l’impuls d’un model de mobilitat respectuosa i eficient. Felicitats per aquests 30 anys de compromís i dedicació i endavant amb molt més!

També et pot interessar...