Search

La PTP s’adhereix l’Acció Global pel Clima d’avui 24 d’abril

abr. 24 2020

abr.

24

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En el context de l’emergència sanitària actual i la posterior sortida econòmica, centenars d’organitzacions socials, entre les quals s’hi troba la PTP, i sota el paraigües de Fridays For Future, 2020 Rebel·lió pel Clima i Aliança pel Clima, convoquem a la ciutadania a una acció global pel clima avui divendres 24 d’abril, a les 22h, per a reivindicar una tornada a l’activitat que posi al centre el medi ambient i les persones i tingui en compte criteris de justícia social i climàtica. La recuperació després d’aquesta crisi passa per recordar que l’emergència climàtica era també una crisi, i ara ambdues han de conviure i les hem de lluitar juntes.

Per això, les organitzacions convidem a una manifestació a través de projeccions d’ombres i sons a les façanes, i a reflectir-les a les xarxes socials mitjançant fotos i vídeos, amb els hashtags #AccioGlobalPelClima24A i #AccionGlobalPorElClima24A. Som conscients que no és moment d’interferir en la lluita contra la pandèmia ni d’extreure’n recursos. Així doncs, aquesta convocatòria internacional impulsada pel col·lectiu Fridays for Future, sota el marc de “Global Strike for Climate”, adopta una forma particular, i fa una crida a la reflexió i a establir les bases per a actuacions futures, més concretes i contundents.

També hem signat un manifest per a que se’ns escolti, per a que es tingui en compte que el futur ha de ser sostenible, tenint en compte i considerant que el COVID ha tingut una major incidencia en els llocs amb major contaminació. Hem de mirar cap al futur amb una visió verda i sostenible.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Pots veure aquí el manifest sencer:

[pdf-embedder url=”https://nou.transportpublic.org/wp-content/uploads/2020/04/cat-Manifiesto-24Abril2020-definitivo.pdf” title=”cat Manifiesto 24Abril2020 definitivo”]

Si ho prefereixes pots descarregar-lo fent click aquí.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...