Search

Al·legacions a l’Estudi informatiu de la nova línia de Rodalies Castelldefels – Cornellà – Barcelona (Zona Universitària)

nov. 12 2010

nov.

12

2010

Les al·legacions plantegen la necessitat que el nou eix entre Castelldefels i Cornellà sigui passant per tot Barcelona des del primer dia

La PTP ha presentat al·legacions al projecte de nova línia de Rodalies coneguda com a “Metro del Delta”. La nova línia R3 s’ha plantejat molt millorada respecte el planejament inicial, que presentava un irracional revolt per Sant Feliu i per Castelldefels i un excessiu nombre de parades.

La PTP mostra la seva satisfacció perquè el “Metro del Delta” hagi evolucionat a un ferrocarril de Rodalies ràpid que es complementi amb el carril bus de la C245 per a trajectes curts.

Les al·legacions plantegen la necessitat que el nou eix entre Castelldefels i Cornellà sigui passant per tot Barcelona des del primer dia, i no quedi amb un cul-de-sac a Zona Universitària. A més es demana més reflexió al voltant del tercer túnel de Barcelona, ja que la proposta actual -per la Diagonal- deixaria la R4 (Bages, Vallès Occidental) sense connexió amb altres línies de Rodalies ni amb el TAV a tot el nord de Barcelona.

logo15-save Descarregar al·legacions en PDF

logo15-link Necessitat d’un tercer túnel per la xarxa de Rodalies i Regionals (PTP)

També et pot interessar...