Aquest és un resum de l’activitat més destacada d’aquest període:

 • 27 de juny 2017: reunió amb el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella (PDECat)
 • 19 de juliol 2017: participació a la reunió de la Comissió del Transport Públic de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès on es va parlar, entre altres punts, dels retards a la línia R4 de Rodalies (St. Vicenç – Vilafranca – Barcelona), les queixes dels usuaris del servei de bus exprés e16 Vilafranca – Barcelona i com a PTP també es va exposar la deficient comunicació en transport públic entre Vilafranca i el Garraf, concretament la manca de bus directe o enllaç coordinat amb l’Hospital Camils de Sant Pere de Ribes.
 • 21 de juliol 2017: reunió amb l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell (PDECat)
 • 26 de juliol 2017: comunicat ampliació L2 bus urbà Vilafranca del Penedès. Podeu consultar el comunicat aquí: https://transportpublic.org/celebrem-lampliacio-de-la-l2-de-bus-urba-de-vilafranca/
 • 7 d’agost 2017: reunió amb el grup municipal d’ERC de l’Ajuntament de Gelida
 • 14 de setembre 2017: entrevista a Ràdio Vilafranca per explicar la primera Cursa de Transports que se celebra a Vilafranca.
 • 15 de setembre 2017: en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura: I Cursa de transports intercomarcal amb arribada a Vilafranca. Podeu consultar els resultats de la cursa aquí: https://transportpublic.org/?p=6549

 • 15 de gener 2018: reunió amb el president del PDECat a Vilafranca, Martí Compte, per moció bus UAB
 • 17 d’abril 2018: reunió amb l’alcalde de Mediona, Servand Casas (PSC), per tractar el dèficit de transport públic del municipi.
 • 24 d’abril 2018: es signa acord de col·laboració amb MEC Carsharing perquè els socis i sòcies de la PTP puguin gaudir de descomptes al servei de carsharing elèctric de Vilafranca i a la Carretera del Vi: http://www.meccarsharing.com/ i https://www.lacarreteradelvi.com/

 • 24 de maig 2018: sol·licitud de senyalització a l’Ajuntament dels passatges Modernisme i Noucentisme de Vilafranca (barri Molí d’en Rovira Sud) com a carrers de prioritat invertida (senyals S-28 i S-29). L’Ajuntament atén la petició i al cap de pocs dies ja hi ha la senyalització instal·lada.

 

Properes activitats (reserva d’agenda)

DIJOUS 20 DE SETEMBRE (tarda):

Cursa de Transports Urbana de Vilafranca. Sortida des dels diferents barris de Vilafranca i arribada a l’Escorxador. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura comparem els temps de viatge, el cost i la contaminació dels diferents mitjans de transport per moure’s per Vilafranca del Penedès: a peu, bici, moto, cotxe i bus.  Ben aviat us donarem més detalls i obrirem les inscripcions.   

I AQUEST ESTIU? Recorda que, per ser soci de la PTP, tens descompte al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, i a la ruta de la Carretera del Vi amb carsharing elèctric, a Vilafranca del Penedès. Consulta aquestes i altres ofertes a la nostra pàgina web.