Search

Arriba la Setmana Europea de la Mobilitat! Participa-hi!

set. 13 2018

set.

13

2018

Com cada any, la PTP organitza les curses de transport a diversos àmbits de Catalunya:

 

Participa al concurs d’instagram per promocionar la línia 9 sud del metro al seu pas per l’Hospitalet. Tens fins el 20 de setembre per fer fotos de les estacions de Collblanc, Torrassa, Can Trias | Gornal, Europa | Fira o Fira, penjar-les amb l’etiqueta #L9LH a Instagram i accedir a premis. A més imprimirem les 10 millors fotos a la Diada Sense Cotxes de l’Hospitalet (a la Rambla Marina – Av. Carrilet), el proper 22 de setembre.

 

Dissabte, 22 de setembre, de 10:00h a 14:00h, l’Hospitalet de Llobregat celebra el Dia Europeu Sense Cotxes amb un tall de trànsit a la Rambla de la Marina, entre el C. Prat de la Riba i l’Av. Carrilet, que la convertirà en aparador de la mobilitat sostenible. Viatjar en un trenet en miniatura ens permetrà fer un repàs als 165 anys d’història ferroviària de l’Hospitalet. També podrem visitar un autobús híbrid i un altre purament elèctric. Coneixerem també una mica més sobre el futur de la mobilitat a la ciutat: les dues noves parades de metro a la L10 sud o el nou servei de bicicletes compartides Mobike. L’oferta de la mobilitat sostenible es completa amb estand sobre l’aparcament segur de bicicletes, Bicibox, i el cotxe de carsharing. Els visitants més joves també podran provar la seva habilitat amb la bicicleta i els seus coneixements de civisme. Disposarem també d’un espai per provar nous vehicles de mobilitat personal, com el patinet elèctric o el monocicle. Els més curiosos també podran descobrir quanta energia gasta moure una càrrega per rails o per carretera. A més s’habilitarà un punt de revisió gratuïta de bicicletes.  Els assistents podran accedir al sorteig d’una preciosa i útil bicicleta elèctrica.

 

Per 4t any consecutiu l’Hospitalet de Llobregat celebra unes jornades en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Enguany s’ha escollit com a tema la Zona de Baixes Emissions amb horitzó 2020, la mesura acordada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per reduir les emissions contaminants, causades fonamentalment per un excés de trànsit. La jornada se celebrarà el proper dijous 27 de setembre, de 9:00h a 14:00h a la Ca l’Harmonia (Plaça Josep Bordonau i Balaguer 6, 08901 L’Hospitalet de Llobregat). Consulta el programa i les inscripcions.

També et pot interessar...