Search

Després d’uns mesos d’obres i, per tant, de tall de la circulació de trens entre Parets del Vallès i La Garriga, el passat dia 2 de febrer es va reprendre el servei.

El que havia de ser una bona notícia s’ha convertit en un malson per als usuaris. Des del primer dia hi ha hagut retards molt importants que han convertit els viatges en un viacrucis –els trajectes, ja llargs de per sí, han augmentat entre 30 i 60 minuts–. A més de cancel·lacions constants de trens.

Si a tot això s’hi afegeixen els dèficits que arrossega la infraestructura com és ara les continuades pujades i baixades de tensió –que aquest dimarts van produir un nou incident a Centelles­– el resultat són quinze dies de servei nefast, ple d’incerteses i generador d’angoixes i pors per als usuaris.

I, malauradament, com és habitual, davant d’aquesta situació, fins dimecres no hi va haver cap comunicació ni informació per part del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, ni de RENFE ni d’ADIF, responsables de les obres i del servei.

És per això que des de Perquè no ens fotin el tren i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic exigim que s’aclareixin i s’expliquin els motius pels qual s’està produint aquesta situació i, sobretot, que se solucionin amb la màxima urgència.