Search

Carta al Segre: Nova xarxa de bus a Lleida

abr. 15 2013

abr.

15

2013

20130415-lleida

 

Sr. Director:

 

Finalment, Lleida comptarà amb una xarxa de bus adaptada a la ciutat actual que intentarà donar la màxima cobertura a la demanda estudiada dins el pla de mobilitat urbana i seguint els criteris d’eficiència que no és poca cosa. El canvi de xarxa és important i és d’esperar un cert descontentament, sobretot, d’aquells usuaris acostumats a la rutina diària, com ja s’ha vist amb alguna carta al director en aquest diari.

La nostra entitat va participar presentant al·legacions al pla de mobilitat i va donar orientacions per un canvi en la concepció d’una nova trama de bus. Algunes de les nostres al·legacions han estat considerades i en conjunt estem satisfets amb el redactat final. Per aquest motiu, volem felicitar la Paeria i les entitats que han fet possible aquest canvi.

Molt possiblement, amb el temps, trobarem aspectes a millorar. La Paeria ha de restar oberta i escoltar. Tanmateix, els usuaris hem de mostrar disposició, i acceptar que no parlem d’un transport porta a porta (insostenible), que compaginarem bus i caminar (com a tot arreu) i que un transbordament incòmode facilita una millor freqüència de pas i una mobilitat més sostenible. Ara, toca deixar el cotxe i no perdre el bus. Deixa’t portar.

ENRIC MARTÍ SUAU. Associació per a la Promoció del Transport Públic a Lleida (PTP)

 

logo15-link PAERIA. Web de la nova xarxa de bus
logo15-link Diari Segre

També et pot interessar...