Search

A Salou, Cambrils i Tarragona: el tren convencional, enemic públic?

nov. 04 2019

nov.

04

2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Acte amb sindicalistes per reivindicar els serveis convencionals de ferrocarril i el manteniment del servei a la línia Tarragona-Salou-Cambrils.

Font: Diari de Tarragona

Amb aquesta representació d’un funeral, va començar la concentració convocada per la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat i de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic per demanar que no es desmantelli el tram de Salou a Cambrils.

A partir del 10 de gener, el servei de la línia R16 que uneix Barcelona amb Tortosa deixarà de passar per les actuals estacions de Salou i Cambrils, i anirà pel nou corredor entre Perafort i Vandellós. A més, la línia RT2 de Rodalies, acabarà el seu servei a Port Aventura, en comptes d’acabar a Cambrils.

Aquesta mesura, farà que uns 700.000 viatgers anuals, hagin de canviar d’estació, situada fora del nucli urbà, o hagin de buscar altres alternatives de mobilitat.

Els col·lectius també denuncien que l’estació de Tarragona ciutat deixarà de tenir el servei dels trens Euromed, que uneixen Barcelona amb Alacant, i que aniran per l’Estació del Camp de Tarragona.

La Plataforma avisa que l’entrada en funcionament del corredor de Vandellós no millorarà els temps en el recorregut de la línia R-16, i que les estacions de Salou i Cambrils es quedaran sense el servei de Rodalies.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=tBrYe5pSPA4″][vc_column_text]

 

Cartell de l’acte

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...