Per 8è any consecutiu, l’ATM de l’Àrea de Lleida, la Generalitat de Catalunya i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) coordinen la cursa interurbana de transports; un esdeveniment de la Setmana Europea de la Mobilitat que serveix per comparar els temps de viatge, el cost econòmic i les emissions del cotxe, el transport públic i altres transports.

Participar és molt fàcil! Només cal que un mínim de dues persones es posin d’acord per sortir de l’ajuntament del seu municipi (o un altre punt singular) per dirigir-se a Lleida ciutat, una cotxe, i l’altra en transport públic, el matí del proper dimarts 18 de setembre. L’organització us ajudarà a trobar la millor hora segons l’oferta de transport públic. El tret de sortida es farà via mòbil a un dels participants. Tots els participants podran instal·lar-se una aplicació que permet seguir el seu recorregut i comprovar que fan la ruta proposada. Aquesta aplicació no dóna dades personals sobre el mòbil, únicament el posicionament, i es pot desinstal·lar còmodament un cop acabada la prova.

PREMI. Els participants seran obsequiats amb una T10 amb el nombre de zones corresponent al seu origen i un petit refrigeri a l’arribada.

 

Municipis confirmats

 

Representa el teu municipi. Apunta’t aquí!

 

Sel·leccioneu la cursa interurbana a la que voleu participar

18/09: Àrea de Lleida26/09: Camp de Tarragona27/09: Regió Metropolitana de BCN

 

Sel·leccioneu el tipus de mòbil de la persona que va en cotxe (per a la geolocalització durant la cursa)
AndroidiPhoneNo ho sé

 

Sel·leccioneu el tipus de mòbil de la persona que va en t.públic (per a la geolocalització durant la cursa)
AndroidiPhoneNo ho sé

Quins altres mitjans podrieu cobrir des del vostre municipi?

 
2a opció de transport públic
 
Bicicleta
 
Moto pròpia
 
Carsharing
 
Patins
 
Patinet
 
Patinet elèctric
 
Monocicle elèctric
 
Segway

Amb l’entrada en vigor del Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril (RGPD), de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) tracta les seves dades per tal de mantenir-lo informat de les seves activitats relacionades amb les Curses de Transport. Si rep aquesta subscripció és perquè ens ha facilitat la seva direcció a tal efecte. Es pot donar de baixa responent al correu amb el text “Baixa” dins l’assumpte.