Amb motiu del 25è  aniversari de la PTP, la 15a edició de la cursa de transports de Barcelona tindrà un format especial. Per primera vegada les rutes seran lliures i només estarà fixat l’origen i el final, que seran comuns, situats al centre comercial Barcelona Glòries. Les persones participants podran escollir quins recorreguts fan, i l’objectiu serà combinar els transports de la manera més eficient possible per passar pel màxim de punts de pas vermells del mapa, emprant un temps màxim d’una hora i mitja, a partir de les 18:00h.

 

INSTRUCCIONS. Per participar cal inscriure’s i confirmar de quins mitjans de transport es disposa. Tots els participants podran instal·lar-se una aplicació que permet seguir el seu recorregut i comprovar que passen pels punts de pas. Aquesta aplicació no dóna dades personals sobre el mòbil, únicament el posicionament, i es pot desinstal·lar còmodament un cop acabada la prova.

PUNTACIONS. La cursa premia el transport sostenible i segur, per això, a més d’aconseguir el màxim de punts de pas, es premiarà el civisme, la seguretat i el respecte pel medi ambient. A continuació es mostra la taula de punts:

Punts de pas 1 punt per punt de pas fins a un màxim de 6. És impossible fer-los tots en una hora i mitja, cal prioritzar.
Zero emissions a tota la cursa 2 punts
Mínim risc: només ús del transport públic 2 punts
Intermodalitat 1 punt per cada mode sostenible fins a 3
Aparcament il·legal de vehicles a motor -1 punt per cada aparcament il·legal. A cada punt s’ha d’aparcar bé.
Arribar tard a l’arribada -0,5 punts cada 10 minuts tard

 

PREMI. Totes les persones participants seran obsequiades amb una T10 d’una zona i un petit refrigeri a l’arribada. A més, gràcies a la cortesia d’FGC, sortejarem un viatge al Cremallera de Núria per a dues persones, entre totes les persones participants a l’arribada.

 

Apunta’t aquí:

Sel·leccioneu el tipus de mòbil (per permetre la geolocalització durant la cursa)
AndroidiPhone (iOs)No ho sé

Quins mitjans podries utilitzar?

 
A peu
 
En metro o tren
 
En bus o tramvia
 
Bicicleta pròpia
 
Bicicleta de sharing
 
Taxi
 
Cotxe propi
 
Cotxe de sharing
 
Moto pròpia
 
Moto de sharing
 
Patins
 
Patinet
 
Patinet elèctric
 
Monocicle elèctric
 
Segway

Amb l’entrada en vigor del Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril (RGPD), de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) tracta les seves dades per tal de mantenir-lo informat de les seves activitats relacionades amb les Curses de Transport. Si rep aquesta subscripció és perquè ens ha facilitat la seva direcció a tal efecte. Es pot donar de baixa responent al correu amb el text “Baixa” dins l’assumpte.