Search

9a Cursa de Transports del Camp de Tarragona

ag. 29 2022

ag.

29

2022

[vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1636542630067{background-color: rgba(129,215,66,0.11) !important;*background-color: rgb(129,215,66) !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]El dia 20 de setembre a primera hora del matí, la PTP, juntament amb l’ATM de Tarragona i en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, va celebrar la 9a Cursa de Transports del Camp de Tarragona. Després de dos anys de pandèmia, recuperem aquesta activitat i, com sempre, volem que participar-hi sigui una experiència única.

Com en edicions anteriors, la cursa consisteix en desplaçar-se des de diferents localitats del Camp de Tarragona fins al centre de la capital de la província, utilitzant el mode que a cada participant li sembli més adient.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Consulta els resultats aquí!” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”far fa-newspaper” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F11%2FMemoria-resultats-cursa-Tarragona.pdf|target:_blank”][vc_btn title=”Descarrega les infografies d’emissions i costos aquí!” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”far fa-newspaper” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F09%2FConclusions-de-les-curses-interurbanes.pdf|target:_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1609142872260{padding-top: 10px !important;}”][vc_single_image image=”20419″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Amb la cursa de transports volem mostrar a la ciutadania que, sovint, el cotxe no és tan competitiu com la mobilitat sostenible. El temps invertit en la cerca d’aparcament, les aturades per embussos… fan que el cotxe no sigui sempre el més ràpid. A més a més, podem comparar també l’emissió que suposa l’ús de cada transport, podent comprovar quants cops més contamina el vehicle privat vers la mobilitat sostenible. Finalment, el cost econòmic…. amb el preu de la benzina tant alt, no serà millor utilitzar el transport públic? I la bicicleta?[/vc_column_text][dt_fancy_title title=”Desenvolupament de la cursa” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_column_text]La IX Cursa Interurbana del Camp de Tarragona va començar ben d’hora: els primers participants, van començar a sortir a les 7:40 del matí, per arribar a les 9:30h a la capital. Els que venien de més lluny? No! Concretament, el que venia de Salou en tren. La majoria de participants, però, van anar sortint entre les 8:30h i les 9h del matí, per citar-nos tots plegats a les 9:30h a la Plaça de la Font. Més de 30 participants de 9 localitats diferents, la majoria regidors i tècnics municipals, van gaudir d’aquesta activitat, que va acabar amb un molt bon esmorzar al centre de Tarragona. Cal agrair la col·laboració de l’ATM de Tarragona en la organització d’aquesta activitat.

 

Vols saber qui va guanyar? Consulta aquí tots els resultats![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”21129″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...