Search

XI Cursa de Transports de l’àrea de Lleida

set. 05 2023

set.

05

2023

[vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1691079377639{background-color: rgba(169,203,94,0.2) !important;*background-color: rgb(169,203,94) !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]????️ Data: 20 de setembre de 2023. Guarda-ho a Google Calendar!

???? Lloc: sortida des de diferents municipis de l’àrea de Lleida i arribada a l’estació de Lleida-Pirineus

???? Horari: sortides a partir de les 9.00 h i arribades sobre les 10.00 h

???? Dirigit a: acte obert a tothom! 

???? Inscripció: a través d’aquest enllaç.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Nota en PDF” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F09%2FXI-Cursa-de-Transports-de-larea-de-Lleida.pdf”][vc_btn title=”Inscriu-te aquí” color=”green” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLScbM6a2fGpCr3uGf7Mk1muSbduIn4EIj7u-W0PfzdcWoXGFkQ%2Fviewform”][vc_btn title=”Afegeix a Google Calendar” color=”danger” size=”sm” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fcalendar.google.com%2Fcalendar%2Fevent%3Faction%3DTEMPLATE%26tmeid%3DMjdvcW4yYmVjbDRuNnA1MHZiN3YzMWdxbXMgY19lN3ZldmNmdGFzMGg2NjN1ODVvb24wNmJ1OEBn%26tmsrc%3Dc_e7vevcftas0h663u85oon06bu8%2540group.calendar.google.com”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]El proper dia 20 de setembre de 9.00 a 11.00 h, la PTP, juntament amb l’ATM de Lleida, i en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, celebra la XI Cursa de Transports de l’àrea de Lleida. Un any més, recuperem aquesta activitat i, com sempre, volem que participar-hi sigui una experiència única.

Amb la cursa de transports volem mostrar a la ciutadania que, sovint, el cotxe no és tan competitiu com la mobilitat sostenible. El temps invertit en la cerca d’aparcament, les aturades per embussos… fan que el cotxe no sigui sempre el més ràpid. A més a més, podem comparar també l’emissió que suposa l’ús de cada transport, podent comprovar quants cops més contamina el vehicle privat vers la mobilitat sostenible. Finalment, el cost econòmic…. amb el preu de la benzina tant alt, no serà millor utilitzar el transport públic? I la bicicleta?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Desenvolupament de la cursa” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_column_text]La cursa de transports, en la seva voluntat per analitzar diferents modes de transport, parteix de diferents localitats de l’àrea de Lleida. Aquest any, hem triat fer-ho ben a prop de la futura estació d’autobusos. La intermodalitat és un dels aspectes clau en el futur de la mobilitat. No podem comprendre les ciutats on tren i autobús no es parlen… Acompanya’ns en una aventura única on apostem per una ciutat intermodal. Vine des del teu municipi amb el teu mitjà de transport preferit per gaudir d’una vetllada única tots plegats i, el que és més important, demostrar que el transport públic ens dóna més![/vc_column_text][vc_single_image image=”24091″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Punts de sortida” title_align=”left” title_size=”h5″ title_color=”accent” separator_style=”disabled”][vc_column_text]El tret de sortida serà donat per l’organització, us farem arribar a través del correu electrònic les indicacions pertinents. L’objectiu és arribar a Lleida en el menor temps possible amb el mitjà de transport de la vostra preferència (l’organització es reserva el dret de demanar un canvi de mitjà de transport en pro de vetllar per la varietat de modes representats).[/vc_column_text][dt_fancy_title title=”Altres consideracions” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_column_text]Al punt d’arribada caldrà passar per la taula de l’organització per tal de registrar l’hora d’arribada i el mitjà de transport usat. Com a cortesia per la participació, es farà entrega d’una bossa de la PTP amb una T-casual i una funda per a la mateixa.

Quan arribin tots els participants s’oferirà un refrigeri per a tots i procedirem a fer la foto conjunta, així que no marxeu abans d’hora! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...