Search

1a Cursa de Transports d’Osona

set. 09 2021

set.

09

2021

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”El dijous 23 de setembre de 2021 al matí es va celebrar la 1a Cursa de Transports d’Osona.” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space][vc_column_text]

El dijous 23 de setembre es va celebrar la 1a Cursa de Transports d’Osona, organitzada per la PTP, Pqnoensfotineltren, Osona amb bici, el col·lectiu d’usuaris de l’e12 i Som Mobilitat. El recorregut d’aquesta primera edició anava de la plaça Fra Bernadí de Manlleu fins la plaça Major de Vic, i el tret de sortida es va donar a dos quarts de nou del matí.
En total van participar-hi 7 modalitats diferents de transport, de les quals va sortir guanyadora la bicicleta elèctrica, amb un temps de 27 minuts, seguida de la bicicleta convencional. Gairebé empatats a temps, entre 33 i 35 minuts, van quedar-hi els participants en cotxe -elèctric compartit i dièsel particular- i en bus, mentre que en darrer lloc -al voltant dels tres quarts d’hora- van arribar-hi aquells que havien optat per agafar l’R3, amb bicicleta o sense, a causa del temps d’espera i els 4 minuts de retard que portava el tren, tot i ser el mode que més ràpid es desplaça entre les estacions dels dos municipis -en només 7 minuts.
Els resultats de la cursa demostren que el temps d’espera i el d’accés a l’aparcament són determinants en la competitivitat dels modes de transport.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...