Search

Debat de mobilitat: Eleccions municipals Barcelona 2019. Totes les forces polítiques es posicionen a favor d’alliberar de motos les voreres de Barcelona.

maig 15 2019

maig

15

2019

Dimarts 07 de maig de 2019, a les 18:30h, el Bicicleta Club de Catalunya, la Plataforma per la Qualitat de l’Aire, Catalunya Camina i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic van celebrar un debat de mobilitat amb presència de les candidates i candidats de les forces polítiques que tenen representació actual a l’ajuntament a través de grups municipals propis o al grup mixt.

  • Barcelona en Comú: Janet Sanz Cid
  • Junts per Catalunya: Francina Vila i Valls
  • Barcelona pel Canvi – Ciutadans: Nicolás Ortiz Cuevas
  • Partit dels Socialistes de Catalunya – Units: Laia Bonet Rull
  • Esquerra Republicana de Catalunya – Nova: Jordi Coronas i Martorell
  • Partit Popular: Oscar Ramírez Lara
  • CUP – Capgirem Barcelona: Marc Cerdà Domènech
  • Barcelona és capital – Primàries: Diana Coromines i Calders

 

 

Conclusions del debat

Al següent enllaç podeu llegir les preguntes que es van fer van fer als diferents representants, així com les seves respostes i posicionament: document resum del debat.

 

Podeu veure el vídeo del debat en aquest enllaç de YouTube

D’esquerra a dreta: Filera de dalt: Jordi Coronas, Nicolás Ortiz, Diana Coromines, Laia Bonet, Janet Sanz, Oscar Ramírez, Marc Cerdà, Francina Vila. Filera de baix: Guille López (PQA), Emeka Okpala (CC), Carles Benito (BACC), Ricard Riol (PTP).

 

Propostes de la PTP

Tot i el paper principal de Barcelona com a focus atractor i generador de mobilitat, és imprescindible aplicar polítiques de mobilitat sostenible més enllà de la visió radial i centralista sobre la capital catalana. L’Àrea Metropolitana de Barcelona s’ha d’entendre com una xarxa de ciutats capaces d’oferir serveis, equipaments i llocs de treball. Aquesta visió té una clara implicació en la planificació d’una mobilitat eficient i confortable de les persones, en les infraestructures, en les franges de serveis, en la intermodalitat, etcètera.

Per aquest motiu la PTP ha presentat a les forces polítiques concurrents a les eleccions municipals dels Ajuntaments inclosos a l’AMB que considerin un conjunt de 21 mesures de mobilitat sostenible per fer front els propers 4 anys. Podeu llegir més sobre aquestes propostes al següent enllaç: www.transportpublic.org/21propostesamb

 

També et pot interessar...