Search

Des d’aquest any, ja pots deduir-te la quota de la PTP a la declaració de Renda

abr. 17 2012

abr.

17

2012

20120417-declaracio

Tractament Fiscal de les aportacions realitzades a favor de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic

La obtenció de la declaració d’Utilitat Pública per part de la PTP, atorgada pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya en el darrer exercici, habilita la possibilitat per a totes aquelles persones físiques o jurídiques que han realitzat aportacions a favor de entitat, mitjançant quotes o donatius, a obtenir les següents deduccions desde en l’IRPF o en l’Impost sobre Societats (segons correspongui). Concretament:

 

Les Persones Físiques contribuents de l’IRPF podran aplicar les dues següents deduccions:

  • Deduccions per Donatius. Podran aplicar una deducció del 25% en l’IRPF sobre el total de les quantitats aportades (amb el límit del 10% de la base liquidable).
  • Per a contribuents a Catalunya: Deducció per donacions a determinades entitats en benefici del medi ambient. Podran aplicar una deducció del 15% en l’IRPF sobre el total de les quantitats aportades (amb el límit del 5% de la Quota Íntegra Autonòmica)

Les Persones Jurídiques (Societats, i altres entitats subjectes a l’Impost sobre Societats) podran aplicar la següent deducció:

  • Deduccions per Donacions. Podran aplicar una Deducció del 35% sobre el total de les quantitats aportades (amb el límit del 10% de la Base Imposable). L’excés sobre aquest límit, serà aplicable en els 10 anys immediatament posteriors.

 

Congelem les quotes!

Ordinària  ·   Familiar  ·   Juvenil

logo-32euros logo-10euros logo-25euros

Vols convidar els teus familiars o amics a fer-se soci de la PTP? Et recordem que hi ha possibiltiat de fer-se soci mitjançant tres modalitats o, directament, fer donatius. Més informació a la nostra pàgina web:
http://www.transportpublic.org/per-que-fer-se-soci

També et pot interessar...