Search

La PTP dóna suport a la concentració convocada per la Plataforma Trens Dignes per reivindicar un servei ferroviari de qualitat a les terres de l’Ebre.

febr. 14 2020

febr.

14

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]La Plataforma Trens Dignes Terres de l’Ebre – Priorat han convocat per aquest diumenge dia 16 de febrer de 2020 una concentració per reivindicar el manteniment de les parades dels Euromeds a l’estació de l’Aldea i la millora del servei ferroviari a les línies R15 i R16 de regionals de Catalunya.

Aquesta convocatòria es produeix al cap d’una setmana de l’entrada en servei de la variant Vandellòs-Perafort del Camp de Tarragona, que havia estat presentada pels responsables de mobilitat de la Generalitat com l’oportunitat de millorar significativament els serveis ferroviaris del sud de Catalunya. Lluny de fer-se realitat aquestes millores, la realitat és que s’ha perdut la parada dels Euromed a l’estació de l’Aldea, que els guanys de temps de viatge dels regionals han estat inapreciables i no compensen els increments introduïts anteriorment, que només s’ha programat un tren diari directe a Barcelona via Camp de Tarragona, i que els retards han estat la nota dominant en els primers dies de prestació del nou servei.

La PTP coincideix totalment amb els plantejaments que han portat a la Plataforma Trens Dignes a efectuar aquesta convocatòria, i convida a tothom a participar-hi activament.

Podeu trobar més informació a  la seva entrada de twitter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Detalls de la convocatòria

Dia i hora: Diumenge 16 de febrer de 2020 a les 11h

Lloc: Estació central de l’Ebre (l’Aldea-Amposta-Tortosa)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...