Search

La PTP denuncia la seva exclusió de la comissió de seguiment de la línia de La Pobla de Segur dels FGC

febr. 04 2020

febr.

04

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En resposta a la nostra petició de formar part de la comissió de seguiment de la línia de la Pobla de FGC, la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i l’Aran ha dirigit un escrit a una inexistent “Plataforma de Promoció del Transport Públic” indicant que properament es crearà una comissió d’usuaris (avui per avui encara per constituir) de la que en podrem formar part i a través de la qual, i juntament amb tots els grups d’interès del territori, participar a la comissió de seguiment.

Amb aquesta resposta, la Delegació del Govern de la Generalitat sembla desconèixer la tasca realitzada al llarg dels darrers  26 anys per la nostra Associació a favor del transport públic i la mobilitat sostenible al nostre país, per cert molt sovint en interlocució directe amb FGC i la pròpia Generalitat. Oblida, així mateix,  la feina que hem efectuat en el cas de la línia de la Pobla de Segur, i que es concreta en una llarga relació de gestions i preses de posició, tant de preocupació pel futur de la línia i de reivindicació (comunicats de data 6/5/1996, 12/1/2010, 19/1/2012…) com de satisfacció quan la línia ha recuperat la seva funcionalitat  (comunicats de data 25/6/2015, 19/1/2016, 23/7/2016….). Tampoc sembla tenir en compte la feina d’interlocució desenvolupada en els darrers mesos, i que s’han concretat en la presentació per part de la nostra Associació d’una proposta concreta de serveis per a millorar la connectivitat de la línia amb els serveis d’alta velocitat. Preferim creure que és desconeixement a pensar que senzillament no els interessa comptar amb la participació d’una entitat amb una reconeguda trajectòria i solvència en el món del transport públic i la mobilitat sostenible.

Confiem que la Delegació del Govern de la Generalitat reconsideri la seva actitud i que en la PTP es pugui integrar amb veu pròpia i amb tota normalitat a la comissió de seguiment de la línia de la Pobla, al costat de la resta d’entitats interessades i (quan estigui formada) de la comissió d’usuaris.

Lleida, 30 de gener de 2020.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Consulta aquí el document que ens han fet arribat

[pdf-embedder url=”https://nou.transportpublic.org/wp-content/uploads/2020/02/S1-2020.pdf”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...