Search

Manifest per una recuperació justa i ambientalment sostenible: adhesions a títol individual!

maig 11 2020

maig

11

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La PTP s’ha adherit a una petició a nivell europeu, impulsada por més de 70 ONGs i que ja ha recopilat més de 260.000 signatures, demanant que el Fons de Recuperació que preveu crear la Unió Europea inclogui condicions ambicioses per protegir el medi ambient i la salut, aposti clarament per la mobilitat sostenible  i que sigui molt estricte amb els sectors contaminants.

El dimecres 13 de maig, la Comissió Europea publicarà una proposta per al marc financer plurianual i el Fons de Recuperació. Aquesta proposta posarà les bases del futur pla de recuperació, i el seu pressupost serà enorme: es parla de més d’un bilió d’euros (si, no és una mala traducció, és un milió de milions d’euros). Els esborranys coneguts no només no inclouen cap condició per a que els diners vagin destinats a la protecció del medi ambient i el clima, sinó que especifiquen que es podrà ajudar la industria dels combustibles fòssils. Considerem imprescindible que el redactat final del pla inclogui condicions ambientals ambicioses, i que sigui molt exigent amb els sectors amb major incidència sobre el medi ambient: avions, automoció, plàstic, etc.

Les organitzacions implicades ens hem marcat l’objectiu d’aconseguir 500,000 signatures abans del dimecres 13 de maig. Et demanem que ens ajudis a aconseguir-ho, signant en el següent enllaç:

https://www.transportenvironment.org/publications/time-invest-healthy-future-time-green-just-recovery#overlay-context=publications

Gracies per la vostra ajuda!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...