Search

3a Cursa de Transports de Girona

set. 23 2013

set.

23

2013

IIIa Cursa de Transports de Girona 20130923-cursa_girona2

 

 

L’ATM de Girona en col·laboració amb la PTP i 11 voluntaris aportats pels Ajuntaments de Llagostera, Mou-te en Bici i persones a títol individual han organitzat la IIIa Cursa de Transports de l’Àrea de Girona. Aquesta cursa és una de les activitats que se celebren anualment a l’àrea de Girona, en el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i pretén ser una comparativa cívica en què diverses persones es desplacen simultàniament entre dos punts per comparar els temps de viatge, costos directes, consum energètic i emissions de CO2 que generen dos o més mitjans de transport en el seu recorregut.

A la III Cursa de Transports de l’Àrea de Girona s’ha realitzat una comparativa entre cotxe i autobús des Quart i Llagostera, i entre cotxe i bicicleta des de Quart, Llagostera i Salt.

La sortida de les curses s’ha fet des de la porta dels respectius ajuntaments entre les 7.40 i les 9.50 hores, i han anat arribant successivament a Girona entre les 8.00 i les 11.00 hores. El punt de recepció de tots els participants ha estat la Plaça de Catalunya Aquests són els els resultats més destacats: Descarregar taula de resultats

 

També et pot interessar...