Search

Junta oberta sobre el futur del transport interurbà a Barcelona

nov. 21 2018

nov.

21

2018

El proper dijous 29 de novembre, de 18:00h a 20:30h convoquem tots els socis i sòcies de la PTP a una junta ampliada per parlar sobre el futur del transport interurbà a Barcelona ciutat. Ens trobem en un moment important pel que fa la presa de decisions tant pel que fa el servei de rodalies, amb un nou pla en redacció per part del Ministeri, com el servei d’autobús interurbà, amb una proposta d’ordenació que encara no s’ha fet pública per part de l’ajuntament de Barcelona.

Com sempre, la PTP ha participat activament als espais de col·laboració amb l’administració mitjançant propostes i posicionaments, i és el moment de recordar què s’ha fet fins ara i com hem d’abordar el futur immediat. Per això totes les persones associades són convocades a una primera reunió, per copçar diferents punts de vista i acordar alguns plantejaments estratègics.

[pdf-embedder url=”https://nou.transportpublic.org/wp-content/uploads/2018/11/20181100-junta-oberta-rodalies-bus.pdf” width=”600″]

Descarregar presentació (PDF, 5 MB)

Reserva plaça com a soci/sòcia aquí.

Lloc: Espai Gaudí de TMB. Ubicat al vestíbul del que havia d’haver estat l’estació de Gaudí, a la confluència dels carrers Lepant i Avinguda Gaudí. Cal baixar les escales d’una boca de metro. Google Maps.

També et pot interessar...