Search

La PTP constata l’aparició d’una senyalització provisional a les parades de la línia d’autobús interurbà Tarragona – Reus, si bé reclama una senyalització completa, clara i definitiva, el compliment del servei i la no reducció durant els mesos d’estiu.

juny 19 2013

juny

19

2013

20130619-reus-tgn-parades

Després de la denuncia formulada la setmana passada, la PTP ha constatat l’aparició a les parades de la línia d’autobús Reus-Tarragona d’una informació horària que fins aquest punt havia mancat. No obstant, tal com pot veure’s en les fotografies que s’adjunten, el sistema emprat (una simple fotocòpia enganxada amb cinta aïllant transparent) i la manera de presentar la informació, amb un tipus de lletra pràcticament il·legible no es pot considerar satisfactòria aquesta senyalització. Per tant, la PTP reclama la senyalització completa i adequada de la línia amb uns horaris clars i intel·ligibles fàcilment.

■ La PTP constata que a les diferents pàgines web de l’empresa concessionària tampoc no hi figuren els horaris vigents. Així, a http://www.monbus.es/ els horaris no estan actualitzats; i a http://www.igualadina.com la nota d’horari d’estiu fa referència al 2012 i la data d’aplicació no coincideix amb la que figura en el tauler d’anuncis.

■ D’altra banda, la PTP ha constatat que es mantenen els incompliements en la prestació del servei. La PTP va rebre ahir mateix la queixa d’un usuari referent a la desviació d’itinerari, deixant sense servei parades que consten a l’horari oficial, a una expedició de primera hora del matí.

■ La PTP lamenta que a les obres de la T11 no s’hagin tingut en compte les necessitats del transport públic. Indicar que, per exemple, amb un simple trasllat de pocs metres de les parades de la cruïlla de la Canonja/112 i la de la Floresta s’evitarien les maniobres de gir tancat i una innecessària prolongació del temps de recorregut.

La qualitat del servei baixarà encara més amb la reducció de servei prevista per als mesos d’estiu. La PTP reitera la seva petició que es mantingui un servei adequat a les necessitats existents, i que aquesta reducció almenys no s’apliqui els mesos de juliol i setembre, ni a l’agost a les hores d’entrada i sortida de la feina.

 

logo30-save Descarregar comunicat en PDF

També et pot interessar...