Search

La PTP de Tarragona reivindica el TramCamp, sistema tarifari integrat i millores de mobilitat al Camp de Tarragona

març 07 2004

març

07

2004

El passat dissabte dia 6 de març, el grup municipal reusenc d’Iniciativa per Catalunya Verds va organitzar una jornada sobre l’Estat del Medi Ambient al Camp de Tarragona.

La presentació va ser feta a càrrec de Daniel Pi, Tinent d’alcalde de Medi Ambient a Reus. Per altra banda, van intervenir també els Candidats d’ICV-EUiA a les Eleccions Generals: Lluís Balart i Teresa Fortuny, i també es comptà amb la participació de Salvador Milà, Conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Diferents plataformes i entitats ecologistes del Camp, van anar inervenint per explicar les seves reinvindicacions alhora que proposaven algunes propostes de solució. En aquest sentit, destaquem la presència del GEPEC (Grup d’Estudis i Protecció d’Ecosistemes del Camp), Unió de Pagesos, Mediterrània (Centre d’Iniciatives Ecològiques), Escola de Natura Cel Rogent, etc.

Des de la PTP del Camp de Tarragona es va presentar al Conseller algunes propostes respecte la millora de la mobilitat a les nostres comarques.

Entre d’altres, es va explicar la necessitat de la creació d’un sitema tarifari integrat, de la necessitat de garantir la intermodalitat entre l’aeroport de Reus i la futura estació d’alta velocitat, de promoure la implantació del projecte del tramvia entre Tarragona, Reus i Cambrils, així com també d’incentivar la promoció de mesures a favor del cotxe compartit, garantir el correcte desplegament de la llei 9/2003 de la mobilitat i millorar la informació de la oferta de serveis a l’usuari.

Cordialment,

Núria Pérez

També et pot interessar...