Search

L’Ajuntament de Barcelona regalarà el transport públic als usuaris que no s’hagin colat i que no tinguin antecedents

des. 28 2011

des.

28

2011

Les línies 35 i B22 han estat suprimides per retallades no coordinades entre sí, eliminant la connexió de l'Hospital de Sant Pau amb l'intercanviador de la Sagrera■ Els usuaris que no hagin estat multats per colar-se en el transport públic i estiguin al corrent dels seus impostos (Tribut de la mobilitat inclòs), rebran trimestralment una T-Trimestre pagada per l’Ajuntament

■ Amb aquesta mesura l’Ajuntament equipara els usuaris del transport públic amb els del cotxe, que gaudiran d’Àrea Verda gratuïta si no tenien multes de trànsit. El motiu: donar suport a les famíles “en moments de duresa econòmica”

■ Amb la pèrdua de recaptació l’administració podria veure’s obligada a suprimir servei d’autobús a d’altres hospitals públics de la capital catalana, seguint l’exemple del que ha passat amb l’Hospital de Sant Pau (supressió del 35 i B22).

[Innocentada]

Les innocentades són una tradició de cada 28 de desembre a Espanya i molts països de llatinoamèrica, consistent en fer bromes o fer creure allò que no és. La PTP ha volgut participar de la tradició fent una sàtira sobre la decissió de l’Ajuntament de fer gratuïta l’Àrea Verda d’aparcament, una tarifa de 2 Euros per poder aparcar a la via pública durant tota una setmana que té per objectiu reduir el trànsit exterior i facilitar l’aparcament als veïns. Mentre aquesta gratuïtat es planteja s’ha programat la més gran pujada de transport públic de la història del sistema tarifari integrat, com ja va explicar la PTP en roda de premsa.

També et pot interessar...