Search

Les entitats signants del Pacte de la Mobilitat demanen la seva reunió

gen. 24 2000

gen.

24

2000

La PTP ha demanat a Joan Clos, l’alcalde de Barcelona, que es reuneixi el Pacte de la Mobilitat de la ciutat. Aquest Pacte va ser acordat, l’estiu de l’any 1998, per vint-i-vuit entitats socials. El pacte es formalitzà en un document on figuraven deu objectius per millorar la mobilitat de la ciutat, acompanyat d’un llarg preàmbul on s’expressava el rerafons de l’acord.

D’ençà fins ara, el Consell Plenari de les entitats signants del Pacte de la Mobilitat mai no ha estat convocat. Ara hem sabut per la premsa que està previst pel mes que ve un debat sobre la mobilitat en el plenari de l’ajuntament del proper més de febrer.

En els darrers mesos la ciutat ha viscut envoltada de polèmiques en temes relacionats amb la mobilitat que han tingut un important ressò en els mitjans de comunicació. Alguns exemples d’això són: la decisió de no aprovar la construcció del tramvia de l’Avinguda Diagonal en superfície, el Túnel de Mitre, la proposta de reactivar el projecte del Túnel d’Horta, els soterraments de vies ràpides, l’incompliment d’horaris en moltes línies d’autobús de Barcelona, la distribució de mercaderies, els horaris nocturns del transport públic, etc·

Davant d’aquest proper debat, les entitats sotasignants que en el seu dia vàrem donar suport al Pacte de la Mobilitat hem demanat la convocatòria d’una reunió del pacte abans que se celebri el debat de mobilitat del mes de febrer en el Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu de la reunió que us solálicitem és doble. D’una banda, debatre el nivell de compliment del Pacte de la Mobilitat, i de l’altra, debatre la situació de la mobilitat a la ciutat.

(25.01.2000)

Associació per a la Promoció del Transport Públic

Associació de Defensa dels Vianants

Prevenció d’Accidents de Trànsit

Amics de la Bici

FAVB

CC.OO.

També et pot interessar...