20100218-soparptp

20100218-soparptp

 

  • El secretari per a la mobilitat, Manel Nadal, va anunciar mesures eficients defensades per la PTP com és l’inici del carril bus a la B23 mitjançant el repintat dels carrils actuals.
  • El president de la PTP i el Secretari per a la Mobilitat coincideixen en valorar que el clima de diàleg reforça i millora els projectes de transport públic, fent possible rectificar-los si s’escau

BARCELONA. 19 de febrer de 2010. El sopar anual de la PTP va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, entre els quals havia socis i sòcies de l’entitat, operadors i administradors del transport públic. La jornada es va celebrar en un clima molt agradable i distès. Durant els tradicionals parlaments, el  secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, va agrair a la PTP la voluntat col·laborativa, va refermar l’aposta pel diàleg amb l’entitat com a veu reconeguda del transport públic i va anunciar millores reivindicades per la PTP com l’inici del carril bus a la B23 mitjançant el repintat dels carrils actuals en una primera fase. El Secretari per la Mobilitat també va destacar que el clima de diàleg s’ha de mantenir perquè fruït de les discrepàncies els projectes milloren i permet admetre rectificacions quan les coses no van del tot bé.

Per la seva banda, el president de la PTP, Ricard Riol Jurado, va fer una diagnosi del 2009 per a l’entitat i per a l’evolució del transport públic, tan l’actual com els projectes de futur. Concretament es va destacar els importants avenços del Pla de Transports de Viatgers de Catalunya 2008-2012, l’èxit del conveni per la transferència del servei de Rodalies de Catalunya i els imminents projectes pel TramVallès, TramBages, TramCamp així com els carrils bus d’accés a Barcelona, Cornellà-Castelldefels i Blanes-Lloret.

 

Galeria fotogràfica