Search

Número 46

ag. 21 2008

ag.

21

2008

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_raw_html]JTVCM2QtZmxpcC1ib29rJTIwaWQlM0QlMjIxNzIxNyUyMiUyMCU1RCU1QiUyRjNkLWZsaXAtYm9vayU1RA==[/vc_raw_html][vc_btn title=”També pots descarregar el PDF!” color=”success” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F04%2Fmss46.pdf|target:_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1618992825822{background-color: rgba(201,214,201,0.31) !important;*background-color: rgb(201,214,201) !important;}”][vc_column_text]

Editorial: Per molts anys

Article central: 15è aniversari de la PTP

Actualitat: Eurovinyeta
Integració tarifària a Lleida i Girona

Planificació: Gesmopoli
Nueva política tarifaria en Tarragona

Internacional T&E: Biocombustibles, visió des de T&E

Medi Ambient: Emissions del transport (estudi CCOO)

Ferrocarril: Soterrem Catalunya?

Bicicleta: Congrés de la bici 2008

La proposta: El Tramvallès

Bus: Congrés sobre noves modalitats d’autobús: El Metrobús

Entrevista: Francesc Narvàez, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Que una associació altruista i amb ciutadania compromesa faci anys sempre és una bona notícia, però assolir 15 anys reivindicant millores socials i ambientals a partir de la mobilitat sostenible és gairebé un miracle.

Esperem que els quinze anys de treball a favor del transport públic tinguin continuïtat i serveixin de referent a milers de ciutadans que, cada vegada amb més motius, reivindiquen un model de mobilitat diferent, més sostenible i respectuós.

Teniu a les vostres mans un número molt especial de la revista Mobilitat Sostenible i Segura, la publicació que la Promoció del Transport Públic edita ininterrompudament des de 1995. Aquest 45è número estrena un disseny totalment renovat i actualitzat, d’acord amb la nova imatge de l’associació, tan diferent que possiblement hagi despistat algun lector habitual. Però, sobretot, és el número que celebra els quinze anys de vida de la nostra associació.

Que una associació altruista i amb ciutadania compromesa faci anys sempre és una bona notícia, però assolir 15 anys reivindicant millores socials i ambientals a partir de la mobilitat sostenible és gairebé un miracle. Us proposem retornar al passat per reviure l’evolució del transport públic i de l’entitat durant tot aquest temps. L’article central de la revista no només us convida a conèixer esdeveniments històrics, sinó també a prendre consciència de l’autèntica força de les idees, des d’una perspectiva que només el pas del temps permet valorar. Esperem que gràcies a aquest article la dimensió humana i la utilitat pública de la PTP siguin una mica més visibles, un aspecte important si tenim en compte que el nostre projecte duu cada vegada més passatgers.

La nova revista manté les seccions més consolidades de les darreres edicions i n’incorpora de noves, amb un format que serà més reconeixible i atractiu. Continuarem comptant i agraint les col·laboracions externes per elaborar continguts interessants i  divulgatius.

A més, la nova etapa de la revista inclourà com a novetats una entrevista a la seva contraportada i un espai dedicat a les opinions dels socis i sòcies de la PTP, i un espai fi x dedicat a Busmet. Per la seva banda, el Doctor Traffic continuarà oferint-nos els seus diagnòstics i troballes més interessants, sempre amb un to picant i alhora reflexiu. Us convidem a participar-hi en la seva recerca!

En aquesta nova etapa, que culminarà amb l’estrena a la tardor del nou web, la PTP haurà actualitzat els seus canals de comunicació fent-los més moderns i participatius. Esperem que els quinze anys de treball a favor del transport públic tinguin continuïtat i serveixin de referent a milers de ciutadans que, cada vegada amb més motius, reivindiquen un model de mobilitat diferent, més sostenible i respectuós. Bona sort!

Ricard Riol Jurado[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...