Search

BusOsona.cat, el primer plànol comarcal i multioperador de transport públic de Catalunya

jul. 02 2013

jul.

02

2013

Adrià Ramírez, autor del plànol comarcal multimodal del transport públic d'Osona, explicant el projecte a la premsa local. Al fons Joan Roca, president del Consell Comarcal d'Osona.Dimarts 2 de Juliol, a les 11:30 s’ha presentat un inèdit plànol de bus comarcal multioperador a l’estació d’Autobusos de Vic. BusOsona.cat és una iniciativa voluntària i sense ànim de lucre, iniciada com a un projecte personal i promoguda conjuntament per part de la ONG Promoció del Transport Públic i l’empresa d’autobusos Sagalés, amb l’objectiu de millorar el grau de coneixement de l’oferta de transport públic interurbà a la comarca d’Osona.

S’ha dissenyat un plànol integrat de totes les línies d’autobús de les cinc companyies que donen servei a la comarca, presentat a l’estació d’autobusos de Vic amb motiu de la presentació del projecte Osonabus.cat.

En els propers mesos, es pretén ampliar aquest mapa a totes les parades de la comarca d’Osona. Per aquest motiu busquem finançament voluntari: oferim “apadrinar” una parada, és a dir finançar el cost d’imprimir la còpia que s’hi inclourà a canvi de publicitat de l’anunciant.

El mapa també es podrà consultar properament a través del portal web www.busosona.cat i, properament, d’aplicacions per a mòbils.

 

logo15-save Descarregar Plànol Transport Públic Osona (PDF, 3,44 MB)

 

Detall del plànol multimodal comarcal de transport públic d'Osona

 

També et pot interessar...