Search

La Setmana Europea de la Mobilitat 2021 arriba ben carregada!

set. 10 2021

set.

10

2021

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Aquest any la SEM torna a la PTP i ho fa per la porta gran!” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space][vc_column_text]En un any marcat de nou per la crisi de la COVID-19, tots busquem la manera de poder tornar a allò que diem “normalitat”. Tots som conscients que encara falta per a que arribi aquest moment, però anem fent mica en mica petits esforços per anar-nos-hi acostant. Aquest any, la Setmana Europea de la Mobilitat, tot i que no podem fer els actes com sempre, ve carrega de molta activitat!

Des de la PTP us compartim tota la programació en la que participem tant com a col·laboradors com organitzadors i us animem a participar a les diferents activitats programades:[/vc_column_text][vc_single_image image=”18683″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  • La Baixcicletada 2021, des del Baix Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat, ens conviden a realitzar rutes en bicicleta per nou municipis tot cercant unes lletres gegants. Del 16 al 26 de setembre.
  • Dia sense cotxes a Badalona, al carrer Francesc Layret, busca a la PTP entre els participants! Dissabte 18 de setembre de 10h a 18h.
  • Dia sense cotxes a Lleida, tot celebrant el dia dels “Carrers Oberts”, trobareu a la PTP amb una exposició a l’avinguda Prat de la Riba, 7.  Diumenge 19 de setembre de 10h a 14h.
  • Curses de transports urbana i interurnaba de Barcelona, tornen les clàssiques curses de la PTP en el seu estil més pur! Dilluns 20 de setembre a les 18h, inscripcions a la web!
  • Cursa de transports de Vilafranca del Penedèsa la rambla de Nostra Senyora hi trobareu, a més de l’arribada a la cursa, l’exposició “El transport públic ens dóna més”, no us ho podeu perdre! Dimarts 21 de setembre a les 17h, inscripcions a la web!
  • Exposició “El transport públic ens dóna més”, al centre cívic la Fàbrica (Camí del gual, s/n) de Santa Eulàlia de Ronçana. Del 22 al 27 de setembre.
  • Dia sense cotxes a L’Hospitalet, com cada any, L’Hospitalet de Llobregat celebra el dia sense cotxes i enguany ho fa amb una exposició sota el lema “Posa’t el cotxe a la butxaca”. Dimecres 22 de setembre de 16h a 20h.
  • Cursa de transports d’Osona, en la primera edició de la cursa. Dijous 23 de setembre a les 8:15! Si hi voleu participar, envieu un correu a [email protected]!
  • Sant Feliu de Llobregat: El bus al carrer, exposició “El transport públic ens dóna més” a un autobús de Soler i Sauret, busca’l! Dijous 23 de setembre de 17h a 20h.
  • Xerrada sobre mobilitat a Santa Eulàlia de Ronçana, a càrrec de’n Jaume Vernet, delegat territorial al Vallès Occidental. Dijous 23 de setembre a les 19h al centre cívic la Fàbrica (Camí del gual, s/n).

No us perdeu cap activitat de la PTP! Presteu atenció a les nostres xarxes que us anirem informant![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...