Search

Pots accedir a la Nau Bòstik, on celebrarem la festa dels 25 anys, amb els busos 34, 126, H8, V29, V31 i el nocturn N9. L’estació ferroviària més propera és Sagrera Meridiana a 10-15 minuts a peu.

Per això, Shotl i Moventis posen a disposició de la festa d’aniversari de la PTP un innovador sistema de bus llançadora a la demanda que connectarà els intercanviadors de Sagrera Meridiana, Clot-Aragó i la Pau amb la Nau Bòstik. El bus funcionarà de manera gratuïta quan se’l cridi des de l’app de Shotl, optimitzant els seus desplaçaments en funció de la demanda. A continuació us mostrem unes instruccions per poder-lo cridar des de cadascun dels 3 punts de recollida.

 

Instruccions per activar el bus llançadora de Shotl

1. Descarregueu-vos la App “SHOTL” per a Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caminalab.shotl)  o iPhone (https://itunes.apple.com/es/app/shotl/id987926573?mt=8).

2. Registreu-vos com a usuari, seguint les instruccions del manual adjunt.

3. Per utilitzar-lo el dia 8 de juny, entre les 17:00h i les 21:00h, dirigiu-vos a algun dels punts següents: Sortida Hondures de l’estació de La Sagrera/Sagrera-Meridiana (metro L1, L5, L9, L10 i Rodalies), sortida Aragó-Meridiana de l’estació de Clot/Clot-Aragó (metro L1, L2 i Rodalies) o la sortida Rbla.Guipúscoa de l’estació de La Pau (Metro L4, L2).

    
Consultar punts de recollida a Google Maps

4. Una vegada al punt de recollida, demaneu un servei per vosaltres i fins a 4 persones més, seguint les instruccions del manual adjunt.

Si tens algun problema amb l’app al punt de recollida de Sagrera-Meridiana hi haurà una persona per ajudar-te (principi de la festa 17:ooh-18:00h)