Search

Conferència ‘Decreixement a l’Aviació’

jul. 03 2019

jul.

03

2019

Els propers dies 12-14 de juliol tindrà lloc a Barcelona la conferència “Decreixement a l’Aviació“. Actualment més de 100 persones s’han registrat, venint de diferents països i contextos (ciència, activisme, ONGs, sindicats, entre d’altres).

Per a prendre part en aquesta conferència, a més d’ inscriure’s aquí, es recomana llegir les següents informacions que s’adjunten sobre la preparació de la conferència:

  1. Briefings / textos de preparació per a cada grup de treball. Consten a aquesta página web. Es poden trobar 7 diferents textos per als 7 grups de treball de la conferència. Seran la base de discussió per als grups de treball. D’aquesta manera, cada grup pot començar amb les discussions directament. Per això preguem estudiar els briefings, i especialment el del grup de treball en el que t’has enregistrat. Els documents de moment només estan en anglès, però es traduiran en breu.
  2. Grups de Treball: si tens preguntes sobre el teu grup de treball, si us plau contacta amb el facilitador o la facilitadora (el seu nom i correu són als briefings).
  3. Si participes en línia: es farà servir el sistema de videoconferència Zoom (www.zoom.us). Si encara no ho coneixes, si us plau assegura’t que funciona al teu ordinador. Enviarem més informació poc abans de la conferència.
  4. Programa: Hem actualitzat el programa. Aquí pots trobar els tallers que s’organitzaran divendres. Per a saber el número de participants, si us plau enregistreu-vos prèviament. Pareu atenció: no tots seran en anglès i castellà.
  5. Voluntaris i voluntàries: per a gaudir d’una bona conferència dependrem del vostre recolzament. Si heu indicat al registre que podeu fer un cop de mà durant la conferència, us preguem que assistiu a la trobada preparatòria el divendres, 12 de juliol, a les 10 del matí a Can Batlló. Allà distribuirem les tasques. Moltes gràcies per avançat!

Si la teva organització ja és membre de Stay Grounded (o serà membre a la conferència), o si la teva organització està interessada en participar a la campanya Let’s stay Grounded” que començarem enguany, també esteu convidats i convidades a participar a la nostra reunió interna el diumenge, 14 de juliol, de 17 a 20 hores. La reunió sobre la campanya continuarà el dilluns al matí (de 10 a 13 hores). Si us plau, enregistra’t aquí.

Esperem amb il·lusió poder saludar-te!

Salutacions solidàries,

Anne Kretzschmar i l’equip de preparació del congrés
[email protected]

També et pot interessar...