Durant els propers dies diversos col·lectius d’usuaris i usuàries organitzats de Catalunya realitzaran activitats per la millora del servei ferroviari de regionals i llarga rodalia de Renfe – Adif. Aquesta successió d’esdeveniments dóna idea de la insatisfacció dels usuaris i usuàries del transport públic amb la situació actual del ferrocarril, ja sigui per l’escassa rapidesa i puntualitat del servei, la manca de freqüències de pas o la situació de les instal·lacions a les línies més allunyades de Barcelona.

DIVENDRES 03
DIUMENGE 05
13:00h
Reunió de la plataforma d’Usuaris de la línia Barcelona – Portbou amb la Delegació de Govern espanyol per exigir millores del servei a la línia i compensació dels retards.
Més informació:
http://www.usuaris-renfe.com
10:00h
Caminada reivindicativa per la reobertura de la línia de ferrocarril Reus- Roda convocada per la plataforma per la defensa d’un ferrocarril públic i de qualitat al Camp de Tarragona.

Més informació
Web plataforma:
http://pdf-camp.blogspot.com/

18:30h
Viatge reivindicatiu de la campanya Igual que fa 150 anys per reclamar millores als temps de recorregut de la línia Barcelona – Manresa (Adif). L’acte comptarà amb la presència de diversos membres de la PTP que aniran amb el tren C4 (Arc de Triomf, 17:17h).
Més informació:
http://igualquefa150anys.blogspot.com

 

La PTP dóna suport a les activitats reivindicatives dels usuaris i usuàries i convida la ciutadania a participar-hi i als mitjans de comunicació a fer-se ressò. Des de fa molts anys, la PTP ha realitzat propostes a l’administració per evitar situacions com aquesta. La concreció de totes aquestes propostes va donar lloc al Pla Tren 2014, presentat a l’opinió pública al desembre de 2007.