Search

Valoració del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya

jul. 04 2021

jul.

04

2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Des de la PTP portem, juntament amb d’altres entitats del sector, forces mesos treballant en una proposta conjunta de valoració del nou pla de recuperació de l’estat, que compta amb l’ús dels fons europeus Next Generation per a la seva realització.

El proper dimarts 6 de juliol de 2021 a les 18h el grup de treball Prosoxi presentarà la seva valoració d’aquest pla, una proposta ja acceptada per la Comissió Europera. En el document que es presenta (adjunt a baix) es ressalten aquells punts que fan dubtar que els plans que es desenvolupin avancin pel bon camí en sostenibilitat i justícia social, així com també aquells d’altres aspectes que sí estan enfocats positivament.

Podeu inscriureus a la sessió telemàtica a l’enllaç següent.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Enllaç al document” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fprosoxi.es%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F05%2F210518_Valoracion_inicial_PRTR.pdf|target:_blank”][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...