Search

Viatge tècnic de la PTP a Cadis (5-8 octubre 2023)

jul. 24 2023

jul.

24

2023

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Recuperació del viatge tècnic anual de la PTP després de les limitacions per la pandèmia.

El Tren-Tramvia a Cadis és un transport singular a Espanya, l’únic sistema de ferrocarril mixt amb capacitat per circular com tramvia i tren suburbà de Rodalies.

Limitat a 40 places. Reservat a socis fins al 15 d’agost, obert a tothom a partir d’aquesta data si encara hi ha places disponibles.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Superades les limitacions per la pandèmia, recuperem el viatge tècnic anual de la PTP. Aquest any el nostre destí és Cadis, a conèixer la primera experiència de tren-tramvia sobre via d’ample ibèric.

Amb 24 quilòmetres de longitud i 21 estacions, constitueix un tipus de transport singular a Espanya, ja que és un sistema de ferrocarril mixt amb capacitat per circular com tramvia i tren suburbà de Rodalies. Els vehicles són set unitats sèrie 801 fabricades a mida per a aquesta infraestructura per CAF, amb capacitat per a 227 viatgers cadascuna. Serveix a una població de 234.000 habitants, repartits entre els municipis de Cadis, San Fernando, Puerto Real i Chiclana de la Frontera.

Inclou visita a les instal·lacions tècniques de Trambahía, recorreguts per la xarxa en servei amb parades per valorar les solucions tecnològiques adoptades i la integració urbana del sistema, recorregut en ferri fins a Puerto de Santa Maria i retorn pel pont de la Bahía (amb carril segregat per futura ampliació tramvia) i visita al sistema de transport públic de Sevilla. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Programa” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]DIJOUS 5 D’OCTUBRE

Sortida: AVE Barcelona-Sevilla. Sortida de Sants a les 15.15 h i arribada a Sevilla Santa Justa a les 21.15 h.

Trajecte Sevilla-Cadis: en Mitja Distància. Sortida de Sevilla Santa Justa a les 21.55 hdoncs i arribada a Cadis a les 23.35 h. 

Sopar per lliure a càrrec dels participants. Allotjament en apartament (vegeu nota al final).

 

DIVENDRES 6 D’OCTUBRE

Matí: Visita a les instal·lacions de Trambahía, i retorn a l’allotjament. Dinar per lliure, a càrrec dels participants.

Tarda: recorreguts per la xarxa de tramvia en servei, amb parades per veure les diferents solucions tecnològiques adoptades i la integració urbana del sistema.

Sopar conjunt de tots els participants en un restaurant de la zona.

 

DISSABTE 7 D’OCTUBRE

Matí: Sortida amb el ferri Cadis – Puerto de Santa Maria : servei de transport integrat dins del Consorcio Metropolitano de Transportes de la Bahía de Cadiz. Tornada pel pont de la Bahía, que disposa d’un carril segregat per on està prevista l’ampliació de la xarxa de tramvia. Dinar per lliure, a càrrec dels participants.

Tarda: Recorregut en grup per conèixer l’urbanisme de la ciutat, o visita de Cadis per lliure.

Sopar conjunt de tots els participants en un restaurant típic gadità. 

 

DIUMENGE 8 D’OCTUBRE

Sortida: en Mitja Distància des de Cadis a les 8.40 h, arribada a l’estació de Sevilla Santa Justa a les 10.20 h.

Visita comentada al sistema de transport públic de Sevilla: Metro, tramvia (“metrocentro”), autobusos, rodalies, Sebici (servei tipus Bicing)… Dinar per lliure, a càrrec dels participants

Tornada: AVE amb sortida de Sevilla-Santa Justa a les 16.07 h, i arribada a Barcelona Sants a les 21.50 h.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Preu i inscripcions” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]

 • Socis i acompanyants: 420 € (màxim un acompanyant per soci)
 • No socis: 460 €

Inclou:

 • Transports: Tots els bitllets de transport públic que es faran servir en el viatge: AVE, tren regional o bus, bitllets Trambahía, ferri, autocar…
 • Allotjament en apartament compartit (si algú vol gestionar-se un altre tipus d’allotjament ho ha de fer per lliure)
 • Esmorzars del divendres, dissabte i diumenge.
 • Sopars de divendres i de dissabte

Inscripció:

 • Mitjançant formulari al correu. Posa’t en contacte amb l’oficina tècnica si no l’has rebut ([email protected])

Terminis de pagament:

 • 100 € en el moment de la inscripció (recuperables en cas de baixa)
 • 160 € socis / 180 € no socis fins al 31 d’agost (recuperables en cas de baixa)
 • 160 € socis / 180 € no socis abans del 17 de setembre 
 • A partir del dia 17 de setembre només s’acceptaran baixes si hi ha peticions en llista d’espera

Dades per la transferència bancària
CaixaBank – ES56 2100 0468 00 0200244600
Triodos – ES69 1491 0001 28 300008 1159[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Observacions” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Els horaris de tren són indicatius, ja que ADIF està realitzant actuacions a la línia i els horaris poden canviar lleugerament.

Les places d’allotjament estan reservades als apartaments La Muralla, a 100 m de l’estació de tren i prop de la platja. La majoria de les habitacions són dobles, si us plau indiqueu en el formulari si teniu algun tipus de preferència pel que fa a persones amb qui compartir la cambra.

Els apartaments disposen de cuina perfectament equipada. Qui vulgui s’hi pot fer el dinar, o fins i tot l’esmorzar en cas de requisits dietètics especials.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...