Search

Dos anys sense Tramvia Blau

gen. 28 2020

gen.

28

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Avui fa dos anys de la darrera circulació del Tramvia Blau. Justificant-ho per motius de seguretat, l’Ajuntament va ordenar un tancament “provisional”. Fonts de TMB van assegurar que el tancament tenia per finalitat la renovació de vies, catenària i alineació de carrils a la calçada, amb un pressupost de 11 milions d’euros que seria finançat pel contracte-programa 2018-2021. El termini s’estimava en “un mínim de dos anys”

En aquella ocasió, la PTP va demanar un calendari concret de reposició a l’ajuntament de Barcelona, així com un pronunciament ràpid sobre quin model d’explotació i quina reforma es proposava per a l’avinguda Tibidabo. Així mateix, vam presentar un seguit de propostes per integrar el Tramvia Blau dins de la xarxa de transport públic de Barcelona, millorar-ne la funcionalitat i afavorir-ne l’ús (enllaç a comunicat 2018).

Transcorregut dos anys, ni s’han iniciat les obres ni som coneixedors que s’hagi pres cap decisió sobre la secció definitiva de l’Avinguda Tibidabo. Tampoc no ens consta que s’hagi avançat en l’adaptació dels vehicles ni en la definició del calendari definitiu per a la seva reobertura.

La PTP vol expressar la seva preocupació pel llarg període transcorregut des del tancament d’aquest servei i per la paralització dels treballs de millora de la línia, i insta a l’Ajuntament de Barcelona a la presentació immediata d’un programa concret d’actuacions per a la reobertura de la línia del Tramvia Blau en el termini més breu possible.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Fes córrer el nostre vídeo per les xarxes i ajudeu-nos a expressar la nostra preocupació arreu.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/y5apFSYquHs” align=”center” title=”PTP – Tramvia Blau”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Consulta els informes i notícies respecte el Tramvia Blau que ha presentat la PTP.

Informe sobre el Tramvia Blau. Propostes per incrementar l’ús del transport públic al tibidabo

La PTP recolza la reforma i millora del Tramvia Blau de Barcelona

Informe i propostes per revitalitzar el Tramvia Blau de Barcelona[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...