Search

Celebració del dia europeu sense cotxes a L’Hospitalet de Llobregat

set. 09 2021

set.

09

2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]L’any 2020, després del confinament causat per la pandèmia de la COVID-19, vam ser testimonis directes de la necessitat d’una aposta clara per la sostenibilitat i un canvi en el paradigma de la mobilitat. L’any 2020 es van registrar els nivells mínims de contaminació atmosfèrica en anys a les ciutats. Aquesta fet va ser degut a dos factors principals: la reducció de la mobilitat i el canvi de modes de transport. Durant la pandèmia, la bicicleta, el caminar i inclús els ginys de mobilitat personal més innovadors van passat a formar part del dia a dia de la nostra societat. Per això, un any més, L’Hospitalet de Llobregat se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat celebrant, el proper dia 22 de setembre, el dia europeu sense cotxes sota el lema “Posa’t el cotxe a la butxaca” i amb una exposició que detalla els beneficis de la mobilitat sostenible.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Per què celebrem el dia sense cotxes?” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space][vc_column_text]Ja són molts els anys en que s’ha celebrat aquesta diada. Tal com s’ha explicat al paràgraf anterior, aquesta iniciativa pren força i creix degut a la crisi climàtica que experimentem i estem vivint dia a dia. És necessari un canvi de paradigma en la mobilitat i començar a fer les ciutats per als vianants i els ciclistes, posant el transport públic al centre de la mobilitat. És per això que enguany, realitzem una activitat segura per a tothom i posem a la disposició dels ciutadans una exposició amb un total de 8 plafons sobre els beneficis de la mobilitat sostenible.

  • Data: 22/09/2021
  • Hora: De les 16:00 fins les 20:00
  • Lloc: Rambla de la Marina entre el c/. Provença i l’avinguda Carrilet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Exposició “Posa’t el cotxe a la butxaca”” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space][vc_column_text]Una persona de l’organització de la PTP donarà el tret de sortida. El trajecte es farà des del punt de sortida fins a la zona de la Plaça de Verdaguer, on us hi estarem esperant amb molta il·lusió, una flamant T-Casual i una petita sorpresa més!

A les 19:30h, un cop haguem arribat tots els participants de la cursa, l’Adrià Ramirez Papell, president de la PTP, presentarà els resultats i realitzarem el sorteig d’enguany.

El sorteig es farà a la mateixa Plaça de Verdaguer un cop presentats els resultats de la cursa, per tant us demanarem que no marxeu un cop hagueu arribat.

Us recordem també que és imprescindible l’ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat. Qualsevol participant que es negui a usar la mascareta o que reiteradament no la usi serà totalment desqualificat i no podrà participar al sorteig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”BENEFICIS AMBIENTALS DEL TRANSPORT PÚBLIC” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F01-BENEFICIS-AMBIENTALS-DEL-TRANSPORT-PUBLIC.pdf|target:_blank”][vc_btn title=”BENEFICIS SOCIALS DEL TRANSPORT PÚBLIC” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F02-BENEFICIS-SOCIALS-DEL-TRANSPORT-PUBLIC.pdf|target:_blank”][vc_btn title=”BENEFICIS DE LA MOBILITAT ACTIVA – SUMA’T A LA BICICLETA” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F03-BENEFICIS-DE-LA-MOBILITAT-ACTIVA-SUMAT-A-LA-BICICLETA.pdf|target:_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”BENEFICIS DE LA MOBILITAT ACTIVA – LA SALUT A UN PAS” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F04-BENEFICIS-DE-LA-MOBILITAT-ACTIVA-LA-SALUT-A-UN-PAS.pdf|target:_blank”][vc_btn title=”BENEFICIS DE LA NOVA MOBILITAT (GINYS)” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F05-BENEFICIS-DE-LA-NOVA-MOBILITAT-GINYS.pdf|target:_blank”][vc_btn title=”FALSOS MITES” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F06-FALSOS-MITES.pdf|target:_blank”][vc_btn title=”REPTES PER A UN FUTUR SOSTENIBLE” color=”primary” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F07-REPTES-PER-A-UN-FUTUR-SOSTENIBLE.pdf|target:_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]A la rambla de la Marina teniu l’exposició que es munta en motiu del dia europeu sense cotxes, formada per un conjunt de 8 plafons on podreu trobar informació sobre els beneficis de la mobilitat sostenible i alguna altra sorpresa.

Aquest 2021, posa’t el cotxe a la butxaca i viatja amb mobilitat sostenible! Fes salut, tingues cura del clima, sigues sostenible.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Participa al sorteig d’una bicicleta elèctrica!” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space][vc_column_text]Vols guanyar una flamant bicicleta elèctrica? Participa en el sorteig de forma fàcil i divertida! Només cal que et facis una foto al nostre photocall i la pengis al teu instagram.

Els resultats del sorteig es publicaran a l’Instagram de la PTP el dia 27 de setembre de 2021.[/vc_column_text][vc_btn title=”Consulta aquí les bases del sorteig” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F09%2F20210910-Bases-sorteig.pdf|target:_blank”][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...