Search

Què pensen els partits sobre la mobilitat sostenible a 10 importants ciutats catalanes?

maig 16 2011

maig

16

2011

Si teniu inquietud per la política municipal i per la mobilitat sostenible aquesta és la vostra oportunitat de saber què pensen els partits presents als Ajuntaments de 10 importants ciutats catalanes.

DEBAT PTP – BACC

logo15-link BARCELONA


QÜESTIONARIS

logo15-save CORNELLÀ DE LLOBREGAT
logo15-save ESPLUGUES DE LLOBREGAT
logo15-save GRANOLLERS
logo15-save L’HOSPITALET DE LLOB.
logo15-save LLEIDA
logo15-save SABADELL
logo15-save SANT BOI DE LLOBREGAT
logo15-save SANT JOAN DESPÍ
logo15-save TERRASSA

20110516-catalunya

 

La PTP s’ha posat en contacte amb els partits polítics presents als Ajuntaments de nou municipis de Catalunya per preguntar-los la seva opinió sobre alguns aspectes claus de mobilitat sostenible en clau urbana. També teniu disponible al Youtube la totalitat del debat organitzat per PTP i BACC a Barcelona, on 5 regidors van enfrontar-se a 34 preguntes de l’organització i del públic que s’havien de respondre en 60 segons.

El coneixement de les propostes i opinions dels partits que ens representen enforteix la democràcia i estimula el debat polític en majúscules. La mobilitat, pel seu caràcter transversal, bé exigeix una atenció especial per part dels electors i dels seus representants polítics. Per motius de factibilitat, només s’han considerat partits polítics representats als Ajuntaments en l’actualitat o a l’anterior legislatura. Podeu trobar totes les candidatures de qualsevol municipi de l’Estat al següent enllaç:


20110429-debat-youtube

 

També et pot interessar...